03:28

EVO TI DESET HILJADA, SAMO MI SE SKLONI! Sloba opisao neprijatnu situaciju sa nastupa

šok!

SLOBA OTKRIO NEPRIJATAN MOMENAT SA NASTUPA: Dečko je prišao i rekao da ga nisam ispoštovao EVO TI DRUŽE 10.000, SAMO SE SKLONI!

Stars -

Pevač Sloba Radanović otkrio je da bi na svadbi želeo da mu pevaju najpoznatije kolege, ali i to da je doživljavao na svojim nastupima neprijatne situacije.

- Bilo je situacija kada dečko da bakšiš za neku pesmu i ja mu otpevam, a on kasnije dođe i naruči istu jer ga kao nisam ispoštovao. Pitam ga koliko je dao, kaže pet hiljada. Evo ti druže deset hiljada, samo mi se skloni odavde - ispričao je Sloba.

Pevač je već duži period u vezi sa svojom verenicom Jelenom Đuričanin koja već ima dvoje dece, a na pitanje koliko bi on voleo da ih ima kaže da dece nikada dosta.

Sloba Radanović
foto: Kurir televizija

- Nemam ništa određeno, ali dece nikada dosta - naveo je Sloba.

O tome kako se njegova izabranica slaže sa njegovom majkom Draginjom, pevač je istakao da je prezadovoljan odnosom svekrve i snajke.

- Odlično se slažu! Da sam birao ne bih mogao da izaberem bolje. I mi se odlično slažemo. Kad volim ja sam veran - rekao je Sloba koji je poželeo da mu na svadbi pevaju Aleksandra Prijović i Darko Lazić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:13

SKROMAN DEČKO! Sloba IZJAVIO da može da PREŽIVI SA 300 DINARA! Njegovo objašnjenje ODUŠEVILO sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track