DVORAC UZ SAMI DUNAV, SAV U MERMERU, PLAVOM PLIŠU I SA ZLATNIM DETALJIMA: U ovom LUKSUZU se tajno sastaju TANJA I DRAŠKO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/RTS

široko

DVORAC UZ SAMI DUNAV, SAV U MERMERU, PLAVOM PLIŠU I SA ZLATNIM DETALJIMA: U ovom LUKSUZU se tajno sastaju TANJA I DRAŠKO! (FOTO)

Stars -

Tanja Savić i Draško Stanivuković su se, kao što je Kurir prvi ekskluzivno i objavio, sastajali u jednoj luksuznoj vili u Jugovu, nadomak Smedereva.

Jugovo
foto: Printceen/FB/JugovoS

Sada vam otkrivamo i kako ovo imanje izgleda: sama vila izgleda kao dvorac, koja se nalazi na samoj obali Dunava. Sam prilaz je bogato ukrašen raskošnom baštom i zelenilom, dok posebnu pažnju ispred ulaza privlači i velika fontana.

Jugovo
foto: Pritnscreen/Facebook

I sama unutrašnjost vile dekorisana je vrlo luksuzno, pa u njoj dominira mermer i plavi pliš, te je posebno pogodna za zaljubljene parove, koji žele da neko vreme provedu van gradske buke i u blizini reke.

Jugovo
foto: Printceen/FB/JugovoS

Podsetimo, Tanji Savić teško je palo razdvajanje od dečka Draška Stanivukovića, pa ga je pozvala da je poseti u jednoj luksuznoj vili nadomak Smedereva, gde i živi.

Jugovo
foto: Printscreen/RTS

Naime, gradonačelnik Banjaluke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pevačici u zagrljaj. Kako navodi naš izvor blizak pevačici, Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju sa ogromnom vilom nadomak Smedereva. U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i venčanja, a postoji i jedan restoran internacionalne kuhinje, gde su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susednim stolovima.

Jugovo
foto: Printceen/FB/JugovoS

- Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati po podne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smeškali i dodirivali, primetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao.

Jugovo
foto: Printceen/FB/JugovoS

S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je seo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov telohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i kesu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom momentu, pao je i poljubac. Baš se bila obradovala, vidi se da blista i da joj prija pažnja - ispričao je izvor za Kurir.

Jugovo
foto: Printscreen/RTS

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track