TRPELA SAM PSIHIČKO I FIZIČKO NASILJE, TAD JE POČEO MOJ PAKAO! Jami progovorila o teškom periodu, ove dane želi da ZABORAVI
Foto: Ana Paunković

nije joj bilo svejedno

TRPELA SAM PSIHIČKO I FIZIČKO NASILJE, TAD JE POČEO MOJ PAKAO! Jami progovorila o teškom periodu, ove dane želi da ZABORAVI

Stars -

Pevačica Jasna Milenković Jami priznala je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da su joj školski dani ostali u ružnom sećanju.

Naime, kako je ranije ispričala za medije, deca su je ćesto maltretirala zbog uspeha u gimnastici.

Jasna Milenković Jami
foto: Ana Paunković

– Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala – ispričala je Jami jednom prilikom za “Gloriju”.

Podsećamo, Jami je pre nego što je uplovila u muzičke vode bila prvakinja Srbije u gimnastici. Muzičku karijeru započela je 1991. godine i ubrzo postala jedna od najvećih folk zvezda tog vremena. Jednom prilikom za Kurir rekla je da se našla na stubu srama zbog njenog hita iz devedesetih "Šibica".

"Kada sam ja počinjala, konkurencija su bile Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Lepa Brena... Imala sam tremu, nije bilo lako biti u njihovom rangu. Danas svako hoće da bude pevačica. Kada sam čula neke od snimaka današnjih zvezda bez 'autotjuna', mislila sam da gledam skrivenu kameru," rekla je ona tom listu.

Pesma "Šibica" imala je provokativni tekst, konkretno "šibice moja, ja ću da te kresnem", a devedesetih to bio veliki problem dok su danas vulgarne pesme "na svakom ćošku".

"Ja sam tada, zbog te jedne reči, bila na stubu srama. Danas se zaista preteruje, pesme su vulgarne. Okej je da se igra dvosmisleno, ali je ovo stvarno očaj," rekla je ona.

Jasna Milenković Jami
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B/Gloria

Bonus video:

00:08

JAMI POKAZALA ĆERKU! Pevačica objavila snimak naslednice koju je dobila iz braku sa Anđelovim stricem, njih dve neverovatno liče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja