IŠAMARALA BIH DALILU, PA CARA! Rialda priznanjem šokirala uživo u programu! A evo šta bi uradila Dejanu
Foto: Printscreen/Pink TV

iskrena

IŠAMARALA BIH DALILU, PA CARA! Rialda priznanjem šokirala uživo u programu! A evo šta bi uradila Dejanu

Stars -

Rialda Karahasanović, bivša zadrugarka, priznala je da bi najpre bih išamarala Miću, pa Dalilu, pa Cara, Mikija, Taru i Dejana poslednjeg - priznala je Rialda bez dlake na jeziku.

- Koga bi najpre išamarala u Zadruzi? Navedi redosledom koga bi prvog: Miki, Dalila, Car, Dejan, Mića i Tara? - postavila je Tijana pitanje Rialdi.

- Najpre bih išamarala Miću, pa Dalilu, pa Cara, Mikija, Taru i Dejana poslednjeg - priznala je Rialda bez dlake na jeziku u Amidži šou.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Caru su se žestoko posvađali, pale su teške uvrede, a jedno drugom su u naletu besa izlomili stvari. U toku njihovog konflikta obezbeđenje je moralo da reaguje, jer je Dalila nakon uvrede koja je dobila od Cara nasrula na njega.

- Kad sam video da mi je razbila parfem od Maje i Bruna... Mamu joj j*bem... Misliš da sam ti ja Dejan... Zna kako je sa mnom ušla u priču, sa mužem je bila, sa mnom flertovala, pa bi sa mnom opet to da radi. Rekao sam joj sve što sam Mini i droljama. Da je k*rva i drolja koja je ostavila muža da bi se j*bala sa mnom. Sto puta me je udarila - počeo je Car.

Rialda Karahasanović
foto: Printscreen/Premijera

kurir.rs

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track