07:08

PREMINULA MI JE NA RUKAMA, MOJA LJUBIMICA! Izvorinka Milošević samo što je oženila sina PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI

tužno

PREMINULA MI JE NA RUKAMA, MOJA LJUBIMICA! Izvorinka Milošević samo što je oženila sina PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI: Niko nije znao

Stars -

Legendarna pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević nedavno je oženila sina, a samo dan pre toga suočila se sa velikim gubitkom. Njoj je na rukama preminula ljubimica sa kojom je život delila punih 14 godina.

- Oženila sam sina i sada ću postati baka. Svoju snajku zovem drugom ćerkom, jer je ona to zaslužila, time što me poštuje. Kada vidim njih kako se drže za ruke, setim se kako sam se ja sa svojim pokojnim mužem držala za ruke isto tako - priseća se Izvorinka Milošević.

Izvorinka Milošević
foto: Kurir televizija

Ona je dodala da je ljubavi danas sve manje, a što više ljubavi dajemo, ona će se sve više umnožavati.

- Kad govorimo o tom lepom događaju mom, oženila majka sina, pre toga mi se dogodila jedna jako tužna stvar. Meni je na rukama preminula moja ljubimica, moj kućni ljubimac. Ona mi je društvo pravila 14 godina. I gledajte sada to, ja izbacim na društvenoj mreži tu tužni vest, a onda su krenuli svi negativno da komentarišu kako je meni pas važniji od svadbe moga sina. Ja sam psa uzela da bih prebolela smrt roditelja pre 14 godina. Ti da bi pomogao sebi, uzmeš psa koje ti je kao biće, kao član porodice koga voliš. I ona ti premine na rukama i ja to sa suzama i bolom podelim na društvenim mrežama, a sijaset komentara - kaže Izvorinka koju je, kako kaže, ljudska zloba najviše pogodila.

Izvorinka Milošević
foto: Kurir televizija

- Ne možete ni zamisliti šta znači šibanje ljudske zlobe. Ja sam oguglala na sve i svašta, ali se uvek iznenadim na tako tananu stvar, kakve veze ima to. U pitanju je ljubav! Ja volim svog ljubimca koji mi je preminuo na rukama, dan pre nego što ću da oženim sina. Ja govorim o paradoksu života - kaže popularna pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:07

KOLEGE ZABRINUTE ZA MERIMU NJEGOMIR: Pevačica se nedeljama bori protiv opake bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track