00:15

BARBARA PRIZNALA: Stala sam pored Darka da se fotografišem jer sam BILA ZALJUBLJENA U NJEGOVOG KOLEGU!

neverica

JA SAM TU BIO NEBITAN! KAKAV ŠOK! Barbara pred Darkom priznala u kog kolegu je bila ZALJUBLJENA! HTELI SMO SAMO DA RADIMO ZAJEDNO

Stars -

Pevačica Barbara Bobak priznala je da joj ni na kraj pameti nije bilo da bi mogla da završi u vezi sa kolegom Darkom Lazićem!

Barbara je navela da joj ljudi ne veruju da nije pratila Lazića i pevače.

- Ne znam zašto je ljudima teško da poveruju da sam ja osoba koja ne prati televiziju. Ne čitam ni novine. Meni su svi portali bili do skoro blokirani dok nisam u njima počela da se pojavljujem. Obaveštenja su me nervirala. Gledam smešne snimke na društvenim mrežama - rekla je Barbara u "Pulsu Srbije".

Ipak, dok je bila mlađa, pevači su je i te kako zanimali.

- Bila sam zaljubljena u Jocu Stefanovića. Darko je tada pobedio, pa sam stala da se slikam sa njim. Bila sam klinka, imala sam devet godina. Mislim da su bile sve devojčice zaljubljene u Jocu. Nisam Darka nikada pratila. Samo smo se zadesili na istom mestu i tada sam ga upoznala - priznala je pevačica.

Barbara Bobak, Jovan Stefanović
foto: Printscreen/Instagram, Kurir Televizija

- Jaoj! Ja sam tu bio nebitan - našalio se pevač i dodao je da se pre veze hteli samo da rade zajedno.

Darka je privukla, kako je rekao, zbog energije koju emituje.

- Barbara ima lepu energiju. Ženstvena je i dobar čovek. To mi je najvažnije. Lepo je vaspitana i iz normalne porodice - rekao je Darko.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:50

PROGNOZE NUMEROLOGA: Sport, ljubav, i poznate ličnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track