KSENIJU POVEZUJU SA MENSUROM, A SANJU SA GUDELJOM: Uraganke otkrile kako zaista stoje stvari, jedna priznala da je u VEZI!
Foto: ATA Images

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KSENIJU POVEZUJU SA MENSUROM, A SANJU SA GUDELJOM: Uraganke otkrile kako zaista stoje stvari, jedna priznala da je u VEZI!

Stars -

Devojke iz grupe "Hurricane" otvorile su dušu o ljubavnom životu o kom se dugo priča, ali i razlazu.

Šuškalo se da se grupa "Hurricane" u kojoj su Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić raspada i da se devojke razilaze.

- Ne znamo šta je veći demant od ovoga što mi sad radimo i šta bi smo dodale. Razdvajaju nas otkako smo se pojavile, o tom raspadu se piše otkako smo izbacile "Favorito", ali držimo se zajedno još uvek - pričaju one za "Republiku".

Hurricane
foto: ATA Images

Kako se često polemiše o njihovom ljubavnom životu, članice su otkrile koja od njih je najzaljubljenija.

- Ksenija - odgovorile su odmah Ivana i Sanja, a Ksenija dodala:

- Ja stavarno jesam, ja sam već šestu godinu u vezi.

Ksenija Knežević
foto: Printscreen/Instagram

Kako je Sanja Vučić nakon utakmice Srbija-Portugal objavila fotografiju sa našim reprezentativcem Srbije Nemanjom Gudljem pitali su ih zbog čega sportiste stalno povezuju sa pevačicama.

- To je i meni jako veliki fenomen, ali što je najgore od sve, gledajući mene i Nemanju Gudelja, mi smo prijatelji i mi smo dve osobe koje stvarno ne bi trebalo povezivati u tom nekom smislu, ja nisam osoba koja bi se zalepila za fudbalera, on nije osoba koja bi se zalepila za pevačicu - rekla je Sanja, a Ksenija dodala da su oni stvarno jako dobri prijatelji.

Sanja Vučić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:02

BORIS JE URAGANKAMA KREIRAO VRELE KOSTIME: Bilo je preko 100 sati ručnog rada i dodavanja kristala! Evo šta kaže Tijana Bogićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track