ANA BEKUTA NE IZLAZI IZ STANA NA VRAČARU I MOLI SE ZA MRKINO ZDRAVLJE: Neutešna je, stalno plače?!
Foto: Damir Dervišagić

mrka kritično

ANA BEKUTA NE IZLAZI IZ STANA NA VRAČARU I MOLI SE ZA MRKINO ZDRAVLJE: Neutešna je, stalno plače?!

Stars -

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer se njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

Ana Bekuta
foto: Kurir Televizija

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru, piše Blic.

Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Ana Bekuta
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kako mediji prenose pevačica poslednjih nekoliko dana, koliko ne može da ide u bolničku posetu Milutinu, ne izlazi iz stana a da o Ani najviše računa vode unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno obilazi.

Ana Bekuta
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

01:47

NEKA ME UHAPSE SLOBODNO! Ana Bekuta progovorila o krivičnom delu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track