PEVAČICA ZVEZDA GRANDA DANAS IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE: Doživela je strašnu tragediju i izašla nikad JAČA! Da li je prepoznajete?
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

PEVAČICA ZVEZDA GRANDA DANAS IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE: Doživela je strašnu tragediju i izašla nikad JAČA! Da li je prepoznajete?

Stars -

Pevačica koja se prvi put u javnosti pojavila na audiciji za "Zvezde Granda" sada izgleda totalno drugačije.

Naime, ona se prijavila 2006. godine za muzičko takmičenje, a tada nije izgledala kao danas. Pored toga, ona je bila na audiciji i četiri godine kasnije, kada je njena frizura činila da izgleda neprepoznatljivo.

Vanja Mijatović
foto: Printscreen/Youtube

Najčešće od svega pevačica je eksperimentisala sa frizurom, pa smo imali prilike da je vidimo sa pramenovima, blajhanom plavom kosom, sa šiškama i bez njih, ali i dužinu kose je često menjala.

Godinu dana kasnije ona je ušla u takmičenje i dostigla popularnost koju je želela, a kako i ne bi kada je njen pevački talenat prisutan. U pitanju je Vanja Mijatović, za koju mnogi kažu da ne liči na sebe sa početka karijere.

Vanja Mijatović
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, najveća tragedija u životu Vanje Mijatović, desila se kada je pevačica vraćajući se sa nastupa sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petruišićem, doživela tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je ona i zadobila teške povrede i postojala je opasnost da ostane nepokretna do kraja života.

Kako je uspela da prebrodi taj težak period, Vanja Mijatović kaže da je danas zahvalna Bogu za sve male stvari i trenutke.

Vanja Mijatović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:01

VANJA MIJATOVIĆ O VERIDBI I PLANOVIMA ZA SVADBU: Najverovatnije neću uzeti verenikovo prezime, nije mi bitno šta stoji na papiru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track