01:12

Era Ojdanić muva Vendi

OVO JE HIT

POGLEDAJTE KAKO ERA MUVA VENDI: Na ove reči nije ostala imuna, već je samo za njegove oči DIGLA NOGU I KRENULA DA SE SKIDA (VIDEO)

Stars -

Pevači Era Ojdanić i Vesna Vukelić Vendi bili su gosti Debate na Kurir televiziji, gde su trebali da komentarišu temu koja već danima trese javnost- elitna prostitucija.

Međutim, Era nije mogao da se koncentriše na temu jer je uporno gledao u mrežaste čarape njegove koleginice Vendi koje je itekako pohvalio

- Nebitno je kako se ko predstavlja, odelo ne čini čoveka. Otkako je sveta i čoveka postoji blud i razvrat. Ako ne razvijamo sebe, ne poštujemo naše telo koje je hram desiće se sodoma i gomora - krenula je da priča Vendi.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Kurir televizija

Kada je Vendi dala svoje mišljenje o prostituciji, Era nije mogao a da ne pohvali njene čarape.

- Želeo bih prvo da se obratim svojoj koleginici Vendi i da joj kažem da me te njene mrežaste čarape jako inspirišu - rekao je kroz blagi osmeh Era.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

- Ja u ovim mrežastim čarapama ne idem u kupovinu, zna se momenat kad se nose. Na primer u krevetu sa voljenom osobom - odgovorila mu je Vendi.

- Trebala si znati da sam i ja u emisiji, zanima me da li su samolepljive čarape. Koleginice, dobro ti meni došla i drago mi je da uvek izgledaš tako moćno i seksipilno - rekao je Ojdanić zavodnički.

Vesna je na insistiranje Ere, pokazala je mrežaste čarape u kojima je došla u emisiju.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track