ČABARKAPIN BRAT PRETUKAO STARLETU NA ZVEZDARI? Dovezao je ispred zgrade, pa nasrnuo na nju: Tijana zadobila krvave ogrebotine
Foto: Printscreen/Facebook

drama

ČABARKAPIN BRAT PRETUKAO STARLETU NA ZVEZDARI? Dovezao je ispred zgrade, pa nasrnuo na nju: Tijana zadobila krvave ogrebotine

Stars -

Tijana Đuričić, “kraljica silikona” i bivša rijaliti učesnica optužila je Željka Čabarkapu (34), brata Aleksandra Čabarkape, da ju je navodno pretukao ispred zgrade u Ulici Tihomira Višnjevca, u beogradskom naselju Zvezdara.

Prema izvorima Informera, on je starletu dovezao ispred zgrade, gde su se posvađali, posle čega ju je i prebio.

– Tijana je izjavila da je zadobila krvave ogrebotine, a da joj je Čabarkapa zapretio da će je ubiti. Ona je šokirana i ne želi da daje izjave – kaže izvor lista.

Željko Čabarkapa je brat Aleksandra Čabarkape, poznatog po vezi sa majkom i ćerkom Ljubom Pantović i Aleksandrom Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu. Mlađeg Čabarkapu je polovinom septembra bivša supruga prijavila za porodično naselje.

- Nisam nikad prijavila Aleksandra policiji da mi je on zapalio auto, niti smo u lošim odnosima, već izuzetno korektnim i prijateljskim. Što se automobila tiče, zna se ko je odradio i zloupotrebio gužvu u tom momentu jer se istina uvek sazna - izjavila je navodno starleta.

Kurir.rs/I.B/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja