HALJINA NIJE MOGLA DA IZDRŽI OGROMNE SILIKONE! Soraja pokazala previše, objavila fotku za kojom muškarcima PADAJU VILICE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

VRELO

HALJINA NIJE MOGLA DA IZDRŽI OGROMNE SILIKONE! Soraja pokazala previše, objavila fotku za kojom muškarcima PADAJU VILICE! (FOTO)

Stars -

Starleta Soraja Vučelić je nedavno proslavila svoj 35. rođendan, zaustavila je dah mnogim pratiocima poslednjom objavom.

Iako je već poznata po provokativnim fotografijama, Soraja svakom novom izazove sve veću pažnju. Ovog puta starleta je potpuno obučena ali haljina nije mogla da izdrži teret ogromnih grudi pa je spala.

Starleta je uz fotografiju napisala kratko "Sanjam o..." ali nije otkrila o čemu, a pohvale za njen izgled stizale su sa svih strana sveta.

Inače, Soraja je nedavno proslavila svoj 35. rođendan u Istanbulu, a slavlje je upriličila na jahti i u skupocenom penthausu koji je dekorisala po svojoj želji, a sada se na mrežama ponovo podigla prašina zbog bahaćenja starlete.

Šuškalo se da je za gala veselje iskeširala vrtoglavih 300.000 evra, a nakon toga je sebe počastila i novm komadima odeće i obuće.

Ana Korać, Soraja Vučelić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

BAHATO TROŠI! ZA JEDNO POPODNE ISKEŠIRALA 2.500 €: Nakon gala proslave rođendana, Soraja se pohvalila NOVIM KRPICAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track