Najnovije vesti

JOVANA SE SA DECOM PRE MESEC DANA ISELILA IZ STANA Novi detalji razvoda Saleta Tropika i pevačice, evo šta su se dogovorili
Foto: Damir Dervišagić

svi su iznenađeni

JOVANA SE SA DECOM PRE MESEC DANA ISELILA IZ STANA Novi detalji razvoda Saleta Tropika i pevačice, evo šta su se dogovorili

Stars
13:07h

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen grupe “Tropiko bend” i pevačica Jovana Pajić odlučili su da stave tačku na brak posle deset godina. Sale i Jovana odlučili su da pokrenu proces za razvod braka, a već nekoliko godina njihov odnos je bio na "klimavim nogama".

- Poslednjih dve-tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu - objašnjava izvor “Blica”.

Podsetimo, Sale Tropiko oglasio se za Kurir i rekao da je razvod njihova zajednička odluka.

"Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju", rekao je pevač za Kurir.

Prva o razvodu progovorila je Jovana, koja je potvrdila glasine o kraju desetogodišnjeg braka.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - izjavila je Jovana za “Blica”.

Jovana i Sale venčali 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 x Da”, koja je u to vreme bila veoma popularna.

Sale Tropiko, Jovana Pajić
foto: Dragana Udovičić

kurir.rs

Bonus video:

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Sale Tropiko i Jovana Pajić o ljubavi, koroni, ćerkama
13:13

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Sale Tropiko i Jovana Pajić o ljubavi, koroni, ćerkama

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja