BUKTI ESTRADNI RAT IZMEĐU KOCKAREVE I EDITE! Kija uzvraća udarac: Tuži mamu što si RUŽNA, PALJBA od mene!
Foto: Nemanja Nikolić

FAJT

BUKTI ESTRADNI RAT IZMEĐU KOCKAREVE I EDITE! Kija uzvraća udarac: Tuži mamu što si RUŽNA, PALJBA od mene!

Stars -

Već danima javnost potresa žestoki okršaj između Marine Visković i Saše Mirkovića, a svaka od zavađenih strana ima svoju podršku. Pevačici je među prvima u pomoć pritekla Edita Aradinović, izjavivši da estradni menadžer sarađuje sa "polusvetom i poluidiotima kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet".

Saša Mirković, Marina Visković
foto: Nemanja Nikolić

To je isprovociralo Kockarevu koja tvrdi da je Edita aludirala upravo na nju. Zbog toga joj je odbrusila putem Instagrama i nazvala je "zavedenom u policiji prostitutkom sa osnovnom školom".

Edita Aradinović, Kristina Kija Kockar
foto: Damir Dervišagić, ATA images

Posle toga je Aradinovićeva za medije poručila da nikoga javno nije prozvala, te da je Kija sama kriva što se pronašla u tim rečima. To je Kockarevu izbacilo iz takta, zbog čega je ponovo reagovala i osula paljbu po koleginici.

Kija Kockar, Edita Aradinović
foto: Printscreen Instagram

- Kao što je jedna budala rekla drugoj: "tuži mamu što si ružna", tako se ti isto obrati onima koji su stavili tvoje ime uz te epitete. A ja te nisam pomenula! Zašto su baš tvoje ime stavili? Od toliko ljudi. Meni pored može da stoji "rijaliti pobednica" za koju si navijala, ali to je to, srce - počela je Kija na Instagramu i dodala:

Kristina Kija Kockar, Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

- Hajde paljba od mene. Prva si mi se nakačila, već godinama pokušavaš da podbadaš, ali krajnje neinteligentno, nije ti prvi put. Kuliram te, a pritom ti ništa nisam uradila. Nisam ja mamac za prepucavanja, nemoj niko da me čačka i ja sam kul. Čuvam tajne i imam pametnija posla - napisala je Kija.

Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

01:51

Kija Kockar progovorila o gradonačelniku Banjaluke: Zvao me je Draško, hoće da okaje grehe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja