BIO JE BUCKO I KUBURIO S VIŠKOM KILOGRAMA Sin Natalije i Sanija iz Trik FX najbolji je FRAJER među decom poznatih! SVE SAMI MIŠIĆI
Foto: Damir Dervišagić

NIJE KRENUO STOPAMA RODITELJA

BIO JE BUCKO I KUBURIO S VIŠKOM KILOGRAMA Sin Natalije i Sanija iz Trik FX najbolji je FRAJER među decom poznatih! SVE SAMI MIŠIĆI

Stars -

Jedan od najpopularnijih denserskih parova na našoj estradi, Natalija i Sani iz grupe "Trik FX", posebno je ponosan na svog sina Dejana.

Ovaj dvadesetrogodišnjak nije odlučio da pođe stopama svojih roditelja, ali je, kao i oni, u izvanrednoj formi i sport zauzima veoma važno mestu njegovom životu.

On je posebno aktivan u teretani, gde je uspeo da iskleše nadmoćno telo prekriveno mišićima, a često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli fotografije i snimke nastale tokom treninga ili demonstrira snagu koju je izgradio vežbanjem.

Najzanimljivije od svega je to što je Dejan pre samo nekoliko godina kuburio s kilogamima, a potom je promenio način života i uspeo da izvaja telo kojim može da parira najpoznatijim svetskim modelima.

Natalija je otkrila da su njenog sina zvali da učestvuje u rijalitiju Suvajver, ali da još ne zna da li će učestvovati, a mama bi sa njim drage volje u takav tip rijalitija.

Kurir.rs/Foto Printcreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja