KULIĆI SLAVE DOK MILJANA BIJE ZOLU: Uzeo joj je svaku paru, pa je ŠUTNUO! Marija KOST i KOŽA, a ova stvar ju je vratila u ŽIVOT
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

biće dobro

KULIĆI SLAVE DOK MILJANA BIJE ZOLU: Uzeo joj je svaku paru, pa je ŠUTNUO! Marija KOST i KOŽA, a ova stvar ju je vratila u ŽIVOT

Stars -

Dok Miljana Kulić šizi jer je Zola našao novu devojku Nevenu Savić, njeni roditelji su konačno odahnuli. Posle šoka koji su doživeli kada su saznali da je Miksi ceo honorar koji je uzela unapred dala Zoli da vrati dugove, ova vest ih je malo odobrovoljila i oraspoložila.

„Marija i Siniša su srećni, jer se Zola konačno okrenuo drugoj devojci i otkačio se od Miljane. Voleli bi da on bude srećan sa Nevenom i da Miljanu više nikada ne pogleda. Mada, znaju oni da njemu Miljana sad ne treba jer je već uzeo veliku svotu novca od nje i više nema šta da joj uzme. Ogulio je totalno i posle je šutnuo. Jeste da Miljani ovo najteže pada, jer je ona zaljubljena, ali proći će je. Marija je toliko bila srećna, ma samo da Zoli vidi leđa. Ne želi ga više u njihovoj blizini, kako mi je rekla našla krpa zakrpu”, objašnjava izvor iz Niša za Star.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

"Toliko im je muka taj Zola napravio, mnogo su problema imali, policiju im je bio natovario kada se tukao sa Miljanom. Uterivači dugova su im dolazili na vrata u Nišu. Ma mnogo su propatili zbog njega. Čak i ovo od stresa što su oboleli, moguće da ima veze sa njim, jer im je svašta priređivao. Misle da je ova Nevena prava za njega, bila je u zatvoru, bavila se prostitucijom, ne mari za zakon kao ni on. Pravi su par, samo što nemaju novca ni jedno ni drugo, pa ta ljubav sigurno neće potrajati", završava izvor.

Marijana Kulić
foto: Pritnscreen

Paparaco lov snimio je Marijanu Kulić posle operacije u Turskoj i hemoterapija i vidi se da je Miljanina mama vidno smršala.

Marijana Kulić
foto: Pritnscreen

kurir.rs/Star

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track