00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

tuga

O KIKINOM SUKOBU SA BAKOM PRASETOM BRUJALA JE CELA SRBIJA: Evo zbog čega su se jutjuberi svađali nedeljama

Stars -

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, navodno je izvršila samoubistvo, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kristina je došla u žižu javnosti pre dve godine, kada je bila u sukobu sa kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Instagram

Iako je uživala veliku popularnost među mlađim korisnicima „Ju Tjuba“ i društvenih mreža, Kristinu Đukić je upoznala i šira javnost tokom tzv. „drame“ između nje i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju raspravu koja je probila granice Jutjuba i preselila se na male ekrane.

Naime, sukob je počeo kad je grupa od osam jutjubera, izbacila pesmu pod nazivom "Drama". Njome su ukazali na negativne postupke nekih svojih "kolega", kojima ovi prenose lošu poruku publici koja ih prati. Baka Prase se nije sloćžio sa njihovim mišljenjem.

Ipak, jedno vreme je sve ostalo relativno mirno, s obzirom na to da se nijedna strana nije oglašavala, ali se desilo nešto što publika nije očekivala, a to je klip jutjuberke Kike pod nazivom "Fuj", u kojem se prvenstveno požalila na trenutno stanje na balkanskoj jutjub sceni i na ponašanje pojedinih jutjubera, pogotovo Bake Praseta, a sve zbog uvreda upućenih ekipi.

Baka Prase
foto: Ana Paunković

Nakon Jutjuba, sukob se proširio i na instagram gde su novo bojno polje postali storiji na kojima su svakodnevno padale bizarne uvrede na Kikin račun. Ona ih prvo nije adresirala, ali je na kraju ipak odgovorila objavljivanjem Bakine privatne fotke. Uzvratio joj je time što je otkrio da je izgubila kosu i da zbog toga nosi perike.

Skandal je eskalirao više nego što se očekivalo, pa se količina negativnih poruka i komentara masovno povećavala, što je Kiku nateralo da još jednom sa svojom publikom podeli mišljenje o čitavoj situaciji za koju je rekla da je otišla predaleko i da će staviti tačku na bilo kakvo pominjanje ove sporne teme, a Baki se naknadno izvinila zbog objavljivanja njegove privatne fotografije. Međutim, izgleda da je bilo kasno za ruku pomirenja. Baka Prase nije želio da popusti, pa je Kiku optužio da laže o hemoterapiji kako bi pridobila sažaljenje. Ne bi li joj pokazao s kim se ne treba kačiti, odlučio je da otkrije "zašto je stvarno ćelava", ali i da usput donira određenu svotu novca deci oboleloj od raka, koja su, kako smatra, pogođena ovim skandalom.

Ipak, posle određenog vremena Kika i Baka Prase rešili su da prekinu sa svađom i prozivkama.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:22

GONCIĆ O TASOVCU: Bio je moj prijatelj, razmišljao je specifično, svi smo iznenađeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track