MILE KITIĆ POSLAO ŽENU NA DOMINIKANU I PORUČIO: Ne plašim se da će Marta naći drugog! Niko nije kao MILE! Progovorio i o zetu
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

NEZAMENLJIV

MILE KITIĆ POSLAO ŽENU NA DOMINIKANU I PORUČIO: Ne plašim se da će Marta naći drugog! Niko nije kao MILE! Progovorio i o zetu

Stars -

Uprkos brojnim spekulacijama i gradskim pričama da se razvode, poznati par Mile Kitić i Marta Savić uživaju u ljubavi, čak i kad su udaljeni. Razlog za harmoničan odnos je to što imaju "slobodan brak", te oboje mogu da rade šta žele, pa i da imaju partnere sa strane. To je pevač otkrio u intervjuu za Kurir, ali i koji su njegovi uslovi u celoj toj priči.

Mile Kitić
foto: Kurir Televizija

- Mnogo se pisalo o razvodu, svađama, ali od toga nema ništa. Stvarno nemamo tih problema. Ja sam se u nekim godinama malo i zezao po nastupima, ali ona tačno zna dokle ja idem. Marta me razume, pomaže mi u karijeri - počeo je pevač.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Dragana Udovičić

Da li je istina da imate slobodan brak i da imate partnere sa strane?

- Tačno je. Ako je to potreba njoj ili meni, što da ne? To je okej, samo da ne radi to preda mnom (smeh). Ne znam da li je Marta praktikovala to, a ja... Ne pita ona mene za to, ni ja nju. Radim šta hoću, Marta isto.

Marta se praktično preselila u Dominikanu. Zašto vi nijednom niste tamo otišli?

- Ja vikendom radim, čak i za vreme korone, pa ne stižem. Nikad nisam radio kao ovo leto, 24 dana zaredom. Mi smo u Dominikani krajem prošle godine kupili jedan apartman, a otići ću tamo u februaru, kad budem uzeo odmor. Marta me čeka.

Ne plašite se da će tamo upoznati nekog muškarca, recimo crnca?

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Maja Mojsovski Rasevic

- Ma kakav crnac, jedan je Mile. Ne postoji takav crnac kakav je Mile!

Da li ste usamljeni u tako velikoj kući, s obzirom na to da su vam ćerka i supruga na drugom kontinentu?

Elena Kitić, Mile Kitić, Marta Savić
foto: Printskrin/Instagram

- Ma kakvi usamljen! Glavni sam u kući! Mogu reći da nije loše. Kad su one tu, neka mi je obaveza. Treba ovo jednoj, pa ono drugoj... Njima je tamo dobro, čujemo se svaki dan. Sunčaju se, kupaju. I meni je dobro, ali neće to potrajati. Elena se uskoro vraća u Beograd.

Pričalo se da ste u Elenin album uložili 150.000 evra.

Elena Kitic, Mile Kitic
foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

- Ulažem koliko sam u mogućnosti. Zašto ne? Nemam drugih investicija u životu osim nje. To mi nije nikakav problem. Dobro je da još uvek radim i zarađujem. Mada, Elena je počela da nastupa u poslednjih godinu dana, ali bira gde peva, ide gde joj je fino. Ode u Cirih, odradi, pa ostane još tri-četiri dana tamo. Potroši više nego što zaradi (smeh). Normalno je da ulažem u njene pesme i spotove. Verujem u njen uspeh.

Kako komentarišete Elenin ljubavni život. Često je povezuju s muškarcima iz javnog sveta. Da li ste upoznali nekog od njih?

Elena Kitić
foto: Printscreen/Instagram

- Mene je Elena upoznala samo sa jednim momkom, ja se ne petljam u to. Imala je jednog dečka iz Nemačke, a kad je dolazio u Beograd, upoznao sam ga. A ove ostale ne dovodi kući. A i ako ih dovodi, otkud ja znam s kim je ona u kakvoj vezi.

Da li ste upoznali zeta Frana Pujasa. Smetaju li vam njegove tetovaže i to što je bio u zatvoru?

Fran Pujas, Elena Kitić
foto: screenshot, Dragana Udovičić

- Fran nije meni zet. Ako bude i ako je to njen izbor, nikakav problem. Nismo se upoznali, video sam ga samo na televiziji. Njegov izgled je njegov izraz, nemam ja pravo da govorim ni dobro ni loše. Šta ja tu mogu?! Možda se moja žena nekome nije sviđala... Bitno mi je samo da ne bude neki problematičan tip, da je ne maltretira.

Ne čuju se

S Basom nisam u kontaktu

Vaše kolege iz Južnog vetra su tužile Mileta Basa zbog Jutjuba. U kakvim ste vi odnosima s njim?

- Ja ga nisam tužio. Mile je takav čovek, ako neko snimi kaver, on to odmah skine s tih platformi. Sa mnom nikakav problem nije imao, mi ne kontaktiramo.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

03:48

MILE KITIĆ OKUPIO JUŽNI VETAR! Fanovi oduševljeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track