UNUKA ANE BEKUTE JE PRAVA LEPOTICA, A ON JE OSVOJIO NJENO SRCE! Sonjin dečko je opasan frajer, a ovim potezom oduševio sve ŽENE
Foto: Damir Dervišagić

zaljubljeni

UNUKA ANE BEKUTE JE PRAVA LEPOTICA, A ON JE OSVOJIO NJENO SRCE! Sonjin dečko je opasan frajer, a ovim potezom oduševio sve ŽENE

Stars -

Pevačica Ana Bekuta skrhana je bolom zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića, a tokom ovog teškog perioda za nju, veliku podršku su joj pružili unuci Branko i Sonja.

Dvadesetjednogodišnja Sonja, koja je prava lepotica i članica Aninog tima za pripremu kandidata u muzičkom takmičenju "Zvezde granda" je inače srećno zaljubljena.

Ana Bekuta
foto: Damir Dervišagić

Sudeći po njenim "Instagram" objavama, dečko koji ju je osvojio, uspeva da je učini srećnom iz dana u dan. Iako je njegov identitet nepoznat, dovoljno je reći da jedno drugom savršeno pristaju.

Kako je baka, koja je za Sonju posebno vezana, reagovala, ne možemo reći, jer komentar još uvek nismo imali prilike da dobijemo, ali sudeći po sreći kojom njena unuka zrači, verujemo da je izborom emotivnog partnera svoje mezimice i ona zadovoljna.

Inače, njen dečko oduševio je devojke, kada je na Sonjinom profilu izašla slika na kojoj joj on pomaže oko nameštanja ciple.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:00

BEKUTA DOKAZALA DA JE PROFESIONALAC I KAD JOJ JE NAJTEŽE: Ana zapevala, a Cecina ćerka sve snimila! Emocije naviru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track