SVEŠTENIK DRŽAO OPELO ZA KIKU ĐUKIĆ: Majka i sestra u poslednjem trenutku dobile dozvolu Patrijaršije JEZIVA TIŠINA NA LEŠĆU
Foto: Stefan Stojanović, Printscreen/Instagram

tuga

SVEŠTENIK DRŽAO OPELO ZA KIKU ĐUKIĆ: Majka i sestra u poslednjem trenutku dobile dozvolu Patrijaršije JEZIVA TIŠINA NA LEŠĆU

Stars -

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, biće sahranjena danas u 13 sati na groblju Lešće.

Porodica i prijatelji okupili su se na Lešću, a među prvima su stigle Kikina tetka Nada i njena ćerka Dragana. Nosile su venac na kome je pisalo: "Poslednji pozdrav Kiki". Njena rođena sestra Ivana tužnog lica nosi Kikinu fotografiju.

Kristina Kika Đukić, Sahrana
foto: Kurir

Kristina Kika Đukić biće sahranjena uz sveštenika,koji hje u kapeli zajedno sa đakonnom držao opelo, koje je bilo skraćeno. Opelo je kraće trajalo jer su neke crkvene pesme koje se pevaju na uobičajenom opelu sada izostavljene.

Majka mlade influenserke nedavno je rekla da porodica želi da je sahrani prema običajima Srpske pravoslavne crkve, uz opelo koje će služiti sveštenik. Kako se navodi u saopštenju porodice, nizvesno je da li će sveštenik održati opelo zbog sumnje da se devojka ubila.

Podsetimo, Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove i igrala jednu od popularnijih igrica. Ona je i od strane mnogih "kolega" trpela nasilje na društvenim mrežama.

1 / 17 Foto: Stefan Stojanović
00:13

POTPUNA TIŠINA NA LEŠĆU: Ispred kapele na sahrani jutjuberke Kike nastao muk

kurir.rs/A.P.

00:25

SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Suze odzvanjanju na Lešću, najbliži se okupili da isprate preminulu jutjuberku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track