04:39

U SRBIJI ZA 5 DANA POČINJE NOVI RIJALITI! Produkcija otkriva PRAVILA IGRE U BARU: Region OVO nije video do sad!

najuzbudljiviji projekat na balkanu

POČINJE NOVI RIJALITI SPEKTAKL U SRBIJI! Produkcija otkriva PRAVILA IGRE U BARU: Region OVO nije video do sad! (VIDEO)

Stars -

Najuzbudljiviji rijaliti u regionu "Bar" počinje u utorak 21.12. na Kurir televiziji. Na koktelu upriličenom povodom početka rijalitija, okupljenima se obratio Ivan Kleut ispred produkcije "Bara" i otkrio o kakvom se projektu radi:

Rijaliti Bar
foto: Ana Paunković

- Reč je o rijalitiju kakav Srbija do sada nije videla! Realizujemo ga u saradnji sa Videostroj produkcijom po švedskoj licenci i garantujemo potpuno novu dimenziju zabave. Na ovom projektu radi tim od 150 ljudi, a iza njega stoji jedna od vodećih regionalnih medijskih kompanija, tako da u naredna 3 meseca niko neće moći da ne bude u toku sa dešavanjima u Baru!

- U našoj zemlji rijaliti je postao sinonim za emisiju u kojoj su takmičari izolovani od spoljnog sveta i usmereni isključivo jedni na druge. Ovaj šou će se razlikovati od svega do sada viđenog i po mnogo čemu će pomeriti granice.

Rijaliti Bar
foto: Ana Paunković

- Bar je koncipiran kao dnevni rijaliti u kom takmičari nisu zatvoreni, već se slobodno kreću. Oni zajedno rade u kafiću, a kad se on zatvori odlaze u stan u kojem zajedno žive. Od kuće do posla se kreću slobodno, usput mogu da obave sve što su zamislili, a kamere će da ih prate svuda pa i na ulici. Ono što će dati posebnu dinamiku ovom formatu jeste činjenica da će Bar, čiji ste vi večeras prvi gosti, biti otvorenog tipa, što znači da u radno vreme bilo ko može da svrati i dobije svojih pet minuta slave jer postaje deo uzbudljivog rijalitija. Jedini uslov je da svi koji dolaze u Bar u bilo koje doba dana, moraju da imaju kovid propusnice i moraju da poštuju zabranu pušenja. Svi učesnici tj. naši konobari su vakcinisani i imaju sanitarne knjižice, a u Baru insistiramo na pojačanim kovid merama da bismo stvorili što bezbednije okruženje za učesnike i za goste.

- Očekujemo veliko interesovanje publike imajući u vidu da se za učešće u Baru prijavilo više od 3.000 kandidata, od kojih smo izabrali njih 16. Svako je zanimljiv i autentičan na svoj način, a od publike zavisi ko će osvojiti nagradu od 30.000 evra.

1 / 16 Foto: Ana Paunković

- Bar počinje 21. decembra i trajaće 3 meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na Kurir televiziji - otkrio je Kleut.

Kurir.rs/S.M./A.P.

Bonus video:

14:02

OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Menadžer Bara otkrio po čemu se ovaj rijaliti RAZLIKUJE OD OSTALIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track