NE GLEDATE ME ŠTO NOSIM MINIĆ, VEĆ ZBOG OVOGA! Jovana Jeremić izgrmela u IZAZOVNOM IZDANJU i napravila HAOS na mrežama! (FOTO)
Foto: Printscreen

PROVOCIRA

NE GLEDATE ME ŠTO NOSIM MINIĆ, VEĆ ZBOG OVOGA! Jovana Jeremić izgrmela u IZAZOVNOM IZDANJU i napravila HAOS na mrežama! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić konstantno je u žiži interesovanja zbog svojih nesvakidašnjih objava na društvenim mrežama, kao i zbog jutarnjeg programa koji vodi vikendom.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Nedavno razvedena voditeljka je pozirala u krem miniću i dubokim čizmama koje su istakle njene noge, a pored slika na kojima je pokazala kako izgleda "iz svakog ugla", Jovana je ostavila i poruku:

"Inteligentan um je provokacija. Ne gledate me što nosim minić. Mnoge ga nose, pa im ništa ne pomaže. Gledate me jer vas psihološki provociram SVE VREME".

Podsetimo, Jeremićeva se oglasila povodom razvoda:

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - rekla je Jovana nedavno.

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:09

JEDNA JE JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka gore zakopčana, a dole sevnule gole butine MNOGIMA POMUTILA RAZUM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track