PAVLOVIĆEVA U SKROZ DRUGAČIJEM IZDANJU: Pevačica se na snimanju pojavila zakopčana od glave do pete, a jedan detalj svi su VIDELI!
Foto: Nemanja Nikolić

PROMENA

PAVLOVIĆEVA U SKROZ DRUGAČIJEM IZDANJU: Pevačica se na snimanju pojavila zakopčana od glave do pete, a jedan detalj svi su VIDELI!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović koja je poznata po svojim provokativnim odevnim kombinacijama, ovaj put je mnoge iznenadila izdanjem.

Ona se snimanju za novogodišnji program pojavila u neočekivanoj kombinaciji. Milica je kratke haljinice i dekoltirane majice zamenila crnim odelom, pa je od glave do pete bila zatvorena.

Jedan detalj koji su svi primetili jeste da Milica nosi minđuše samo na jednom uhu.

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Inače, često se u javnosti priča o partnerima Milice Pavlović, koje vešto krije od javnosti. Šuškalo se da Milica devet godina nije bila sa muškarcem, pa je i to prokomentarisala jednom prilikom.

"Istina je da evo deseta godina, nisam potvrdila nešto. Ne mislim da bih izgubila kada bih rekla ko je moj partner, nego neću da dajem nekom reklamu", rekla je Pavlovićeva nedavno.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

06:00

MILICA PAVLOVIĆ I MILENA ĆERANIĆ U BARU: Pevačice, voditelji i INFLUENSERI spremni za NAJSPEKTAKULARNIJI RIJALITI U REGIONU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track