00:07

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu

UŽIVA U MAJČINSTVU

SOBA ZA NASLEDNICU KAO IZ CRTAĆA! Marijana Mićić pokazala privatni KUTAK, tu će spavati mala ANA! (VIDEO)

Stars -

Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se 9. decembra, a na svet je donela devojčicu kojoj su njen partner Miloš Marjanović i ona dali ime Ana.

Marijana koja se trudi da privatni život sačuva od javnosti, sada je objavila snimak sobe svoje naslednice na društvenim mrežama. Glumica je dugo je krila trudnoću, a sada nije odolela da pokaže najemotivnije momente.

Marijana Mićić
foto: Pritnscreen/Instagram

Voditeljka je otkrila kako izgleda deo sobe za bebu, a na zidovima se mogu videti uramljene slike medvedića i nalepnice u obliku srca.

Podsetimo, njene komšije nedavno su otkrile su nedavno kakva je voditeljka privatno.

- Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno, zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom. Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka - rekla je komšinica jednom prilikom.

Marijana Mićić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:54

PUKLA TIKVA! MAJA MARIJANA KONAČNO PRIZNALA DA JE RASKINULA SA 15 GODINA MLAĐIM MOMKOM: Otkrila i šta je razlog kraha ljubavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track