MOJ MUŽ JEDVA JE OSTAO ŽIV, INFICIRALA MU SE KOŽA: Saška Karan otkrila kako se oseća njen suprug, sve vreme brine o njemu!
Foto: Printscreen/Instagram

TEŠKI MOMENTI

MOJ MUŽ JEDVA JE OSTAO ŽIV, INFICIRALA MU SE KOŽA: Saška Karan otkrila kako se oseća njen suprug, sve vreme brine o njemu!

Stars -

Pevačica Saška Karan imala je tragediju kada je njen suprug Aleksandar Gazivoda doživeo peh sa kiselinom.

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan godinu 2020. pamtila je po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra Gazivodu, koji je u tom trenutku jedva ostao živ, prenosi Republika. Naime, kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život.

Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala.

Zadruga 3, Zadruga, rijaliti, učesnici, ulazak, Saška Karan
foto: Sonja Spasić

- Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška.

Međutim, tokom 2021. godine Saška i njen suprug Aleksandar uživali su u ljubavi, proslavili su sve najlepše trenutke zajedno, a kako je dosta spekulisalo da će ona ući u rijaliti "Zadruga 5", Karanova je odlučila da novogodišnje i božićne praznike provede uz supruga, jer se tako oseća mnogo lepše i ispunjenije.

Saška je pre nekoliko meseci Aleksandru čestitala rođendan emotivnom i dirljivom porukom na Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju. A ono što su svi primetili jeste da se Gazivoda vratio normalnom načinu života nakon ovog peha.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja