02:09

ANA NIKOLIĆ STROGA MAJKA: Ovako vaspitava svoji ćerkicu

iskreno

NE ŽELIM DA ĆERKA BUDE KAO JA! Ana Nikolić otkrila sve o svojim majčinskim momentima: Imam vrbov štapić i kažem BIRAJ

Stars -

Gostujući u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, pevačica Ana Nikolić otkrila je na koji način vaspitava ćerku i da joj je ona jedini autoritet.

Pevačica je naglasila da ne bi želela da njena ćerka bude poput nje i otkrila je na koji način će to da spreči.

- Verovatno kao ja sada što imam svoje dete, ja njoj želim da radi ono što ona želi, ali joj sigurno ne želim da bude ja. Pa, neka bude, ali ja imam plan A, B i C. Zakazaću joj turneju od tačke A do tačke B, od tačke B do tačke C, znači kao meni Marko 6 noći vezano 3 kontinenta, 2 zemlje, to je plan A. To je sve kada bude završila školu. Ne mogu da otkrivam baš sve, gledaće ona ovu emisiju, ostaće zapisano u vremenu - rekla je Ana Nikolić za Kurir televiziju u emisiji Sceniranje.

ana nikolić
foto: kurir televizija

Ana ističe kakva je majka i šta misli o načinu vaspitavanja svog deteta.

- Trenutno sam jako stroga. Ja sam hodajuća kontroverza, nekada samoj sebi neobjašnjiva, imam neke osobine jako konzervativne, tradicionalne, a sa druge strane opet moj izbor zanimanja i tako. Majka sam stroga jer mislim da sve to potiče iz moje porodice jer je i moja majka bila jako stroga do puberteta, a onda ću i ja Taru da prebacim tati kada bude krenuo pubertet i ludilo, pa neka je on juri po školskim dvorištima, a ja sam sada stroga. Imam muhalo i vrbov prutic i kažem "biraj" - ističe pevačica.

ana nikolić
foto: kurir televizija

Pevačica je otkrila kakav je odnos njene ćerke sa ocem.

- Za sada sam joj ja jedini autroritet u smislu da se samo mene plaši, tatu vrti oko malog prsta kao i sve oko sebe, tako da u principu raste mala osvetnica - rekla je pevačica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:24

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track