OGNJEN NAPISAO PESMU ZA DAČIĆA! Voditelj priredio rođendansko IZNENAĐENJE političaru!
Foto: Promo Amidži

nesvakidašnje

OGNJEN NAPISAO PESMU ZA DAČIĆA! Voditelj priredio rođendansko IZNENAĐENJE političaru!

Stars -

Ognjen Amidžić napisao je pesmu Ivici Dačiću koju je on premijerno otpevao u emisiji "Amidži šou" koja se večeras emituje. Voditelj je ovim gestom iznenadio predsednika skupštine Srbije jer se o tome nisu dogovarali. Na licu mesta mu je dao tekst, a Dačić je to otpevao na sebi svojstven način.

Ognjen Amidžić, Ivica Dačić
foto: Promo Amidži

Poznato je da Ivica Dačić obožava muziku i često se lati mikrofona kad god je u prilici, ali nije ni slutio da će za rođendan na poklon dobiti pesmu od autora emisije „Amidži šou". Kako saznajemo Ognjen je pre nekoliko meseci napisao jednu izuzetno emotivnu, narodnu pesmu i dugo je razmišljao ko bi mogao da je otpeva. Što je duže slušao, shvatio je da bi idealan kandidat bio Ivica Dačić. Predsednik Skupštine će večeras biti njegov gost u „Amidži šouu" koji je snimljen pre nekoliko dana, a Ognjen ga je iznenadio i na licu mesta su napravili i jedan mini spot koji će tada biti prikazan.

Milica Pavlović, Ivica Dačić
foto: Printscreen/Paparaco lov

Ivici se pesma veoma dopala, a Amidžic otkriva da mu je velika čast što je Dacic prihvatio ovaj rodendanski poklon sa oduševljenjem. - Dugo sam razmišljao šta da uradim sa tom pesmom, jer sam je tek nedavno završio, a s obzirom na to da je Ivici bio rođendan prvog januara, odlučio sam da to bude moj rođendanski poklon. Mislim da je ovo prvi put u istoriji da jedan političar ima svoju pesmu - rekao je Ognjen i dodao:

Ognjen Amidžić
foto: Pritnscreen

- Ivica stvarno dobro peva i verujem da će svi biti prijatno iznenađeni kako pesma dobro zvuči. Na pitanje kako se zove numera koju mu je poklonio, Ognjen je rekao: - Pesma se zove „Samo nemoj da se vratiš njoj".

dačić
foto: Kurir Televizija

Ovako glasi refren

Ljubi sine nek' se ne zna broj. Svaki fajront neka bude tvoj. I na kocku, ako treba, troši život svoj, samo nemoj da se vratiš njoj.

Ognjen Amidžić, Ivica Dačić
foto: Promo Amidži

Kurir.rs

Bonus video:

01:57

Ivica Dačić otkrio kako je na nesvakidašnji način osvojio svoju suprugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track