PEVAČICA IZDAJE NOVI ALBUM! Numerolog nam otkriva šta očekuje Ražnatovićku i Bogdana u ovoj godini: CECA SE UDAJE!?
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Profimedia

šok!

PEVAČICA IZDAJE NOVI ALBUM! Numerolog nam otkriva šta očekuje Ražnatovićku i Bogdana u ovoj godini: CECA SE UDAJE!?

Stars -

Magija postoji svuda oko nas, posebno ovog dana, kada se susreću dve godine tačno u ponoć. Sudbina je, kažu neki, zapisana u zvezdama, ali nije potpuno nepromenljiva.

Na nju utiču položaji zvezda, planeta, na nju utiče magija brojeva. Verujemo da su mnogi proverili šta kažu zvezde i brojevi i koliko će u novoj godini biti retrogradan Merkur.

Astrolog Ružica Kralj i numerolog Ivana Škorić, gostovale su za Kurir televiziju, i otkrile šta to čeka Svetlanu Cecu Ražnatović i Bogdana Srejovića u 2022. godini.

numerologija i astrologija, nia
foto: kurir televizija

Astrolog nam je naime prvo rekao par reči o protekloj 2021. godini, ali i o tome šta možemo uopšteno da očekujemo od naredne.

- Kako kome, neko je imao sreće neko nije, ali nećemo više o tome. Idemo u 2022. godinu, ona je godina 6., godina Venere ili što ja kažem od ljubavi do mržnje, fatalnih ljubavi, iznenadnih zaljubljivanja, mnogi će ući iznenada u brak, mnogi će hteti da žive pod zajedničkim krovom, a neki će se čak i razvesti. Kako je pre Covida ljubav bila aktuelna, pa je za vreme njega ljubav bila ugašena. Sve se to vraća u 2022. godini ponovo na neko dobro mesto - istakla je Ružica Kralj za Puls.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Numerolog je otkrila šta očekuje Cecu i Bogdana u 2022. godini i šta će nam pevačica doneti u Junu ove godine.

- Ceca ima jako lepe aspekte u Junu da se uda, i ako se ona izjasnila da ne želi da se udaje opet, ali nisam isključila numerološki ni zajednički život, ni tu vanbračnu zajednicu tako da je sve to okej. Ceca izdaje novi album u Junu i vrlo interesantno može sa Bogdanom da otvori neki biznis tipa restoran

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:28

CECA I BOGDAN PODELILI INTIMNI TRENUTAK: Ovako poznati par uživa u ljubavi dok ima peva Oliver Mandić! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track