OBRT! MUP SE OGLASIO: Olja Crnogorac nije PRIJAVILA da je prati SUSPENDOVAN POLICAJAC! MUP moli sve JEDNU važnu stvar
Foto: Printscreen/Twitter/Olja Crnogorac, Damir Dervišagić, S.U.

Reakcija

OBRT! MUP SE OGLASIO: Olja Crnogorac nije PRIJAVILA da je prati SUSPENDOVAN POLICAJAC! MUP moli sve JEDNU važnu stvar

Stars -

Nakon što je voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac doživela dramu o kojoj je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter da je uhodio suspendovani policajac, čije je ime objavila na Tviteru, tim povodom se oglasio i MUP. Državni organi pslali su pismo našoj redakciji u kojoj su demantovali da je ona prijavila uznemiravanje.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi Olje Crnogorac koje je postavila na jednoj društvenoj mreži, a koje su pojedini mediji preneli, da je policija po njenoj prijavi uhapsila muškarca, za koga ona kaže da ju je pratio.

Naime, ona policiji nije prijavila da ju je bilo ko pratio, već je njen brat prijavio da ga je jedan mušakrac kolima pratio 2. januara od Dobanovaca do Ulice kneza Miloša. Brzom i efikasnom akcijom, odmah po prijavi, policija je u Bulevaru kralja Aleksandra zaustavila vozilo i u službene prostorije dovela muškarca kod koga je pronađena motorola. Konsultovan je i tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Policija poziva građane da na društevnim mrežama ne objavljuju netačne i neproverene informacije, a da, ukoliko smatraju da im je bezbednost ugrožena, to odmah prijave policiji kako bi mogla pravovremeno da reaguje.

Zoran Vasiljević, Olja Crnogorac
foto: Printscreen/Twitter/Olja Crnogorac, Damir Dervišagić

Lj.S.

Bonus video:

00:07

Edita se skinula u gaćice i zaplesala ispred ogledala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track