DUŠKU SAM PRUŽILA BEZBROJ NOVIH ŠANSI Ovako je JK pričala, dugo pokušavala da SPASE BRAK, a evo kako je izgledalo njihovo VENČANJE
Foto: Damir Dervišagić, Kurir/Jovan Mladenović, Dado Đilas, Screenshot

sve je bilo kao iz bajke

DUŠKU SAM PRUŽILA BEZBROJ NOVIH ŠANSI Ovako je JK pričala, dugo pokušavala da SPASE BRAK, a evo kako je izgledalo njihovo VENČANJE

Stars -

U porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića na Božić odigrala se prava drama kada je pevačica prijavila supruga za porodično nasilje.

Tošiću je izrečena zabrana prilaska 48 sati, a njegovi advokati su za Kurir izjavili da nije nasrnuo na Jelenu, kao i da nije kriv, a nakon toga Duško je istakao da se jesu posvađali, ali da nije digao ruku na Jelenu Karleušu.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Policija
foto: Ana Paunković, Starsport, Kurir/Jovan Mladenović

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. JK se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Poslednjih meseci nagađalo se o krizi u njihovom braku, a Jelena je jednom prilikom za medije istakla da je suprugu uvek davala nove šanse.

- Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale - ispričala je ona tada povodom njihove godišnjice braka.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Par se venčao na Vidovdan pre 13 godina, 28. juna na godišnjicu veze. Jelena i Duško zabavljali su dve godine, a nakon toga obelodanili su da će ljubav krunisati brakom. Oni su sudbonosno "da" izgovorili u jednom luksuznom restoranu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Svečana ceremonija počela je kraj bazena u prisustvu pedesetak zvanica. Jelena je blistala u beloj haljini ukrašenoj poludragim kamenjem, a u ruci je držala bidermajer napravljen od belih ruža.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Svaki gost dobio je na poklon licidersko srce s posvetom. Na dva švedska stola stajale su po dve činije od leda u kojima su se nalazili jastozi i gambori, a oko njih bili su uredno raspoređeni losos, hobotnica, guščija pašteta i grilovano povrće.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Slavlje je trajalo do kasno u noć, a Duško je u jednom trenutku skinuo košulju i ljubio Jeleni trudnički stomak.

1 / 4 Foto: Printscreen

Nakon venčanja, Jelena je rodila njihovu ćerku, a tri meseca kasnije ponovo je zatrudnela i Dušku podarila još jednu ćerku.

Podsetimo, Jelena nije jedina koja je prijavila partnera za porodično nasilje. Mnoge poznate ličnosti našle su se u sličnoj situaciji. Nataša Bekvalac nakon porođaja optužila je tadašnjeg supruga Luku Lazikića da ju je pretukao u porodičnom stanu gde je bila sa bebom.

Luka Lazukić, Nataša Bekvalac
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Glumica Marija Karan takođe se nedavno našla u centru skandala kada ju je navodno partner V.B. otvorenom šakom udario u desnu stranu lica, nakon čega mi je razbila zadnje staklo na automobilu.

Vladan Balaban, Marija Karan
foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Facebook Printscreen

Vlasnika modne agencije, Nebojšu Grnčarskog u oktobru prijavila je supruga Dragana za porodično nasilje. Ona je protiv njega podnela krivičnu prijavu i zatražila zabranak prilaska.

Nebojša Grnčarski
foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

Jelena Karleuša i Goran Vesić u Skadarliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track