HOTEL, 2 APARTMANA I RENOVIRANA KUĆA Imovinska karta KULIĆEVIH! Evo koliko Miljana nedeljno uzima LOVE i kad nije u rijalitiju ŠOK
Foto: Printscreen/Instagram

biznismenka

HOTEL, 2 APARTMANA I RENOVIRANA KUĆA Imovinska karta KULIĆEVIH! Evo koliko Miljana nedeljno uzima LOVE i kad nije u rijalitiju ŠOK

Stars -

Miljani Kulić otkako je diskvalifikovana iz rijalitija krenulo je na bolje, pa pored toga što se udala, pazarila je i jedan hotel. Još nije otkrivala kada će hotel početi da radi, ali ono što javnost zna je da Miljana već uveliko traži radnike.

Međutim, to nije jedina investicija u koju je Kulićeva uložila novac. Miljana je nakon izlaska iz prve sezone “Zadruge” kompletno sredila kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon renoviranja.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube/Pink.rs

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu Željku kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

- Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji – istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Premijera

kurir.rs

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track