00:37

Selma Bajrami na nastupu pokazala visak kilograma

KIPI NA SVE STRANE

SELMA U TESNOM ŠORTSU POKAZALA SALO! Pevačica na nastup došla MINIJATURNO odevena i pokazala SVE NEDOSTATKE! (VIDEO)

Stars -

Selma Bajrami nedavno je imala nastup u jednom klubu, a njena odevna kombinacija od te večeri u najmanju ruku je neukusna.

Četrdesetjednogodišnja pevačica nabacila je koji kilogram viška što ne bi bilo strašno da nije odlučila se utegne u tesni teksas šorts.

Selma Bajrami
foto: Printskrin Instagram

Selmi se donji deo "kostima" urezao iznad kukova, salo na stomaku samo se preklopilo i naslonilo na šorts koji joj se urezao u butine, a džepovi koji nisu imali gde da stanu, ispali su. Celu ovu kombinaciju pevačica je ukrasila belom top majicom koja se vezuje oko vrata.

Selma Bajrami
foto: Printskrin Instagram

Snimci sa tog Selminog nastupa naišli su na veliki broj komentara na društvenim mrežama. Ljudi se je uglavnom osudili, a negativne reakcije su se samo nizale:

Selma Bajrami
foto: Printskrin Instagram

- Fuuuj; masna i slasta, jedna mega pevačica Da li vidiš sebe gico, prasico - samo su neki od komentara na Instagramu. Selma je ranije izjavila da joj kilaža stalno varira i da ne trenira ništa

Selma Bajrami
foto: Printscreen/Instagram

- Iskreno, skoro pa uopšte ne treniram. Što se tiče kilaže variram, malo gore, malo dole. Ali nekada sam puno trenirala i telo to pamti. Mišići ostaju, ali i genetika je čudo. Nekad se opustim pa jedem sve i svašta, ali borim se - kazala je pevačica pre nekoliko godina.

Selma Bajrami
foto: Printskrin Instagram

A. D.

Bonus video:

03:41

Sve tajne barovaca otkrivene! Rijaliti učesnici nikad ISKRENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track