ĆERKA MILETA KITIĆA JE S*KS BOMBA! Elena fotkom u donjem vešu zapalila mreže, a evo koliko PARA tata ulaže u NJENU KARIJERU! FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

grmi

ĆERKA MILETA KITIĆA JE S*KS BOMBA! Elena fotkom u donjem vešu zapalila mreže, a evo koliko PARA tata ulaže u NJENU KARIJERU! FOTO

Stars -

Pevačica Elena Kitić novom fotografijom "zapalila" je društvene mreže.

Mile Kitić, Elena Kitić
foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

Mile Kitić nedavno je rekao da u karijeru svoje ćerke Elene ulaže čak 150.000 evra, pa ako treba i više, jer nema druge investicije osim svoje mezimice, kojoj je spreman da iskešira najluksuznije spotove kakve Srbija još nije videla. Mile je potom najavio i duet koji samo što nije ugledao svetlost dana.

Osim po poznatim roditeljima, Elena je poznata po svom ekstravagantnom izgledu, luksuzu, ali i po ljubavnoj romansi za aktuelnim zadrugarom, Franom Pujasom.

Elena Kitić
foto: Printskrin/Instagram

Dok je njen dečko u trci za glavnu nagradu ''Zadruge 5'', Elena ne gubi vreme, te vredno radi na svojoj karijeri, pa neretko pratioce počasti pokojom izazovnom fotografijom.

Ovog puta, Kitićeva je nadamašila samu sebe i izazovnom pozom u donjem vešu napravila pometnju na društvenim mrežama.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:12

MILETOVA ĆERKA NIKAD S*KSEPILNIJA! Elena na bini u LATEKS pantalonama, a muškarcima se ZAVRTELO u glavi kad se OKRENULA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track