00:30

Viktor Savić i Zoran Kesić kuća na Bukulji

ESTRADNO VIKEND NASELJE

ULICA POZNATIH NA BUKULJI! Pored poseda Vesne Zmijanac kuće imaju i Viktor Savić, ali OVAJ VODITELJ! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Vesna Zmijanac nije jedina poznata ličnost koja je svoj mir pronašla na Bukulji gde je pre više od dve i po decenije napšravila kuću. Kako smo saznali kada smo posetili planinu nadomak Aranđelovca, nekretnije imaju i Viktor Savić kao i Zoran Kesić.

Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić

Glumčeva kuća je prostrana, ali, na dan kada smo mi bili na Bukulji, ona je bila prazna. Meštani su nam ispričali da Lola, Viktorov otac najviše vremena provodi na planini, ali i da njegov popularni sin voli da dođe kada ima vremena.

Viktor Savić
foto: Damir Dervišagić

- Promašili ste dan, pre par dana su vam svi bili ovde, otišli su posle praznika. Viktor ne dolazi tako često. Lola, njegov otac je ovde redovno, ali i sestra mu dolazi. Oni su kupili ovu kuću pre pet, šest godina.

Viktor Savić, Bukulja
foto: Ana Denda

Lola je legenda, on nije stekao neku veliku slavu tokom karijere, ali je mnogo dobar čovek, interesantan je. Kada god ga sretnem, javi se, popričamo - rekao nam je Viktorov komšija Miodrag Gavrilović, koji važi za najstarijeg meštatina Bukulje.

Viktor Savić, Bukulja
foto: Ana Denda

- Viktora nisam upoznao, vidao sam ga u prolazu, on je mlad čovek, šta on ima da priča sa jednim dedom. Otac mu je ovde često, njegovi provode najviše vremena ovde, Viktor obično dođe kada je lepo vreme, sa društvom, pa prave žurke, smeju se. Lično, volim kada dođe, treba da se čuje glas omladine i kod nas u selu - rekao je Miodrag.

Viktor Savić, Bukulja
foto: Ana Denda

Komšije su nas uputile i ka kući Zorana Kesića. Lep montažni objekat, u malom dvorištu koje je ograđeno drvenom kapijom sijala je toliko da smo je mogli primetiti i u velikoj daljini. Voditelj nije bio tu, a ženska osoba koja je boravila unutra dozvolila nam je da uslikamo novu drvenu kuću i dvorište poznatog voditelja.

Zoran Kesić, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, O2TV, emisija
foto: Promo

Naša ekipa našla se isred kapije, baš u trenutku kada je zalazilo sunce, i shvatilo smo zašto je gospođa koja nam je dozvolila da uslikamo kuću rekla da Zoran tu voli da pobegne od gradske gužve i ljudi koji ga prepoznaju. U prostranom dvorištu nalazi se bazen, a mali crni pas, koji nije prestajao da laje, neumorno je trčkarao.

Zoran Kesić, Bukulja
foto: Ana Denda

- Zoran je ovde redovan, dolazi stalno sa decom i prijateljima, on je pravi vikendaš kako mi to ovde volimo da kažemo.

Zoran Kesić, Bukulja, Miodrag Gavrilović
foto: Ana Denda

Deda od njegove supruge im je ostavio imanje na Bukulji, pa su oni podigli ovu montažnu kuću - rekao nam je jedan komšija.

Zoran Kesić, Bukulja
foto: Ana Denda

- Zoki je dobro dete, njegova deca stalno ovde kod mene igraju košarku, baš na ovom košu. Dolazi sa porodicom, ali mu dođu i prijatelji. Prave roštilj, odmaraju - kazao nam je Miodrag Gavrilović.

Zoran Kesić, Bukulja, Miodrag Gavrilović
foto: Ana Denda

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:39

Vesna Zmijanac kuća na Bukulji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track