GAGI ĐOGANI KONAČNO POKAZAO DEVOJKU: U tebi sam pronašao sve! Pljušte čestitke na mrežama (FOTO)
Foto: ATA Images

ZABAVLJA SE SA PLAVUŠOM

GAGI ĐOGANI KONAČNO POKAZAO DEVOJKU: U tebi sam pronašao sve! Pljušte čestitke na mrežama (FOTO)

Stars -

Gagi Đogani podigao je veliku prašinu kada je na svom profilu na Instagramu objavio sliku sa svojom izabranicom i pokazao da je konačno srećan u ljubavi.

Naime, na slici on grli izvesnu plavušu, međutim ona nije želela da pokaže svoje lice, a Gagijev osmeh rekao je više od hiljadu reči:

- Znam da više nama traženja, ja sam u tebi pronašao sve - napisao je denser, koji je izazvao lavinu kometara, a ljudi su mu čestitali:

"Zaslužio si sreću dobri čoveče", "Osmeh sve govori", "Gagi došlo je i tvojih 5 minuta , potrudi se da traju zauvek", "Bravo Gagi", "Osmeh i oči, to je to" - nizali su se komentari podrške kojima nije bilo kraja.

Podsetimo, Gagi Đogani iz braka sa pevačicom Anabelom Atijas ima dve ćerke Lunu i Ninu Đogani. Osim toga Gagi je nedavno postao i deda, kada je njegova ćerka i bivša zadrugarka Luna Đogani iz ljubavi sa Markom Miljkovićem prošle godine dobila ćerku Miju.

Gagi Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

GAGI PROSLAVIO JUBILARNI 50. ROĐENDAN! Specijalno IZNENAĐENJE samo za njega, tu su Luna, Nina, Marko, ali i ON! ĐOGANIJU PUNO SRCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track