ŠOK IZDANJE JELENE KRUNIĆ: Nikad deblja sa krš frizurom i bez šminke! Bila je TOP RIBA, a ovako danas izgleda! NEPREPOZNATLJIVA
Foto: Sonja Spasić, Kurir

stars paparaco

ŠOK IZDANJE JELENE KRUNIĆ: Nikad deblja sa krš frizurom i bez šminke! Bila je TOP RIBA, a ovako danas izgleda! NEPREPOZNATLJIVA

Stars -

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić svojim izgledom je iznenadila mnoge koji je nisu pratili otkako je izašla iz rijalitija pre nekoliko godina.

Jelena Krunić
foto: Printscreen/Instagram

Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, a sudeći po fotografijama koje je pre nekoliko dana zabeležio naš paparaco, čini se da se prilično ugojila.

Inače, mnogi su i prethodnih meseci komentarisali kako se Jelena sigurno ugojila oko 10-ak kilograma, s obzirom na sadašnji izgled koji ljudi gledaju na Instagramu.

Jelena Krunić
foto: Kurir

Jelena se u jednom trenutku ošišala i na ćelavo, dok je ranije imala nadogradnju i kosa joj je bila duga, pa je nekoliko meseci bila u procesu puštanja kose, kako bi opet imala dugu kosu, po kojoj je prepoznatljiva.

Mi smo je i fotografisali u skoro pa neprepoznatljivom izdanju sa viškom kilograma i izobličenim licem, koje je rezultat i brojnih estetskih intervencija kojim se godinama podvrgavala.

Jelena Krunić
foto: Kurir

Naime, ona je došla u jedan frizerski salon u centru grada, kako bi stavila novu nadogradnju. Kako smo primetili, ona je bila vrlo raspoložena, pa se sve vreme smejala, plezila i snimala za svoje mreže, dok se spremala da za nekoliko sati postane dugokosa plavuša, čime se odmah pohvalila i na svom Instagramu.

Jelena Krunić
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

10:00

JAVILA SE MILJANA KULIĆ I NARIBALA LUNU I ANABELU: Najgore ste majka i ćerka posle Ljube i Aleksandre! LJUBAVNICE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track