OVAJ ČOVEK JE 18 GODINA U CECINOM ŽIVOTU Odan je pevačici, igrao je za REPREZENTACIJU, a evo zašto je sve o njemu obavijeno TAJNOM
Foto: Marina Lopičić

Muž cecine sestre LIDije

OVAJ ČOVEK JE 18 GODINA U CECINOM ŽIVOTU Odan je pevačici, igrao je za REPREZENTACIJU, a evo zašto je sve o njemu obavijeno TAJNOM

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na vezu posle godinu dana ljubavi. Pevačica privatni život uvek je izazivao ogromnu interesovanje, a uz nju je sve vreme bila njena sestra Lidija, koja joj je uvek bila velika podrška i oslonac.

Lidija je već 18 godina udata za Predraga Ocokoljića, imaju četvoro dece, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić
foto: Damir Dervišagić

Osim što je Lidiji bio divan muž, odani zet Cece Ražnatović, uvek je bio tu da zameni mušku figuru, koja je u njenom životu nedostajala gubitkom supruga. Ocokoljić je u mladosti bio posvećen sportu, a dva puta je zaigrao i u dresu reprezentacije.

Predrag je karijeru započeo u beogradskim nižerazrednim klubovima Dorćolu i Palilulcu, da bi zatim bio prvotimac niškog Radničkog (1997-98) i beogradskog Obilića (1998-2002).

Lidija Ocokoljić, Predrag Ocokoljić
foto: Dragana Udovičić

Muž Lidije Ocokoljić bio je zajedno sa Cecom optužen u sudskom procesu protiv nje, ali su sve optužbe odbačene.

Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku sa svojom decom, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

kurir.rs

Bonus video:

00:12

Ceca na pustom ostrvu: Pevačica prošetala atribute na Maldivima, nema ni trunku Šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track