HTELI DA SE PUĆE PA KRENULO PO ZLU: Dali 300 € da povećaju USNE, pa platili PAPRENO da izvade SILIKONE, a on je prošao NAJGORE
Foto: Sonja Spasić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

POKAJALE SE I TRAŽILE POMOĆ

HTELI DA SE PUĆE PA KRENULO PO ZLU: Dali 300 € da povećaju USNE, pa platili PAPRENO da izvade SILIKONE, a on je prošao NAJGORE

Stars -

Rijaliti igrač Neven Ciganović (49) morao je da ide na vađenje silikona jer mu je srastao za usnu. Prilikom zahvata odstranjivanja silikona hirurg mu je odrezao komad usne, odnosno silikona koji je srastao s tkivom, nakon čega je imao nešto manje od deset šavova.

Sve je veći broj poznatih žena koja traže spas kod estetskih hirurga nezadovoljne izgledom svojih usana.

Ali, sada ne trče kako bi ih povećale silikonom i drugim veštačkim materijalima, već da ih se reše. Među prvima koja je izvadila silikon iz usana je Bojana Rajić.

Bojana Rajić
foto: Printscreen

- Svečano objavljujem da sam danas izvadila silikone iz usana, mislim da bi me manje bolelo da su mi bubreg na živo vadili - napisala je na Instagramu.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

To su uradile i Ana Nikolić, Aleksandra Džidža Stojković, Edita Aradinović, Marina Visković i druge pevačice, ali i influenserka Tamara Kalinić, koja je intervenciju prikazala uživo na svom Jutjub kanalu, kao i rijaliti zvezde Dalila Mujić, Ana Korać, Sanja Stanković, Soraja Vučelić i Tamara Đurić.

Tamara Đurić
foto: Kurir televizija

- Izvadila sam silikone iz usana. Kada bolje razmislim i nisam neki ljubitelj silikonskih usana, ali kako kažu mladost, ludost - rekla je Đurićka.

Dalila Mujić
foto: Printscreen/Zadruga

Dalila je objavila fotografije sa koncima i istakla da joj je drago što ponovo ima prirodan izgled.

Džiža
foto: Printscreen

- Sintetski materijali poput silikona, biopolimera i metakrila ostaju doživotno u organizmu. To je i glavni razlog zbog kojeg se žene u Srbiji i svetu odlučuju za njih. Negativno je to što se silikon ponaša kao strano telo, organizam pokušava da ga izbaci, ne prihvata ga kao deo tkiva. Može da sve izgleda dobro dve, tri godine, ali onda usne počinju da se krive zbog bujanja ožiljnog tkiva oko biopolimera, i tada nastaju komplikacije - stvaranje neravnine usana, kesica sa donje strane usana. Stvaraju se tvrdi bolni čvorići. Estetski to ne izgleda dobro. Većina pacijenata ima i zdravstvene probleme, stvaranje ogromne infekcije oko usana koju rešavamo hirurškim putem - kaže doktor Zoran Rizinski jednom prilikom za Kurir.

Marina Visković
foto: Printscreen/Premijera

Stavljanje biopolimera je po usni oko 150 evra. Vađenje po usni košta od 550 evra pa naviše. Hijaluron je po mililitru oko 250 evra - otkrio je doktor.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

03:13

400 KUBIKA U GRUDIMA! Sindi OTVORENO o plastičnim operacijama! Evo šta je sve DORADILA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track