POLICIJA UPALA NA ZABAVU I SVE POKVARILA Barbara za rođendan dobila PORŠE od 100.000 €, a onda ga HITNO skonila! POKLON OD KARIĆA?
Foto: Kurir, Shutterstock

Karić joj poklonio

POLICIJA UPALA NA ZABAVU I SVE POKVARILA Barbara za rođendan dobila PORŠE od 100.000 €, a onda ga HITNO skonila! POKLON OD KARIĆA?

Stars -

Bivša Miss Universe i manekenka Barbara Ljiljak slavila je u ponedjeljak 33. rođendan u zagrebačkom restoranu. Pevao joj je Saša Matić, a na poklon je dobila poršea, koji košta oko 100.000 evra. koji je bio parkiran na nepropisnom mestu, što je privuklo pažnju policije.

Barbara nije htjela razgovarati o "bliskom susretu" s policijom ni o tome čiji je poklon skupoceni porše.

- Policijski službenici uočili su automobil marke "porše" koji je bio nepropisno parkiran i kojemu su registarske oznake bile prekrivene. Proverom je utvrđeno je kako je automobil rođendanski poklon te je obavljena i njegova provera, pri čemu se nije utvrdilo bila šta što je sporno. Policija je izdala naredbu da se s vozila ukloni tkanina i premesti na za to zakonom predviđeno parkirno mesto, što je odmah učinjeno.

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković čestitala je Barbari rođendan i putem društvenih mreža. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju, a među brojnim komentarima našao se i onaj društvenog kroničara Nevena Ciganovića.

- Ljubavi moja, sretan ti rođendan, volim te - napisala je uz objavu na kojoj su pozirale u mini crnim haljinama.

- Divne - napisao je Ciganović uz emotikone vatre i srca, a ubrzo su se počeli nizati i komentari pratitelja. "Savršene", "Predivne", "Wow", "Najlepše", pisali su uz najbolje želje.

Podsetimo, pre godinu dana šuškalo se po beogradskim medijima da je biznismenu Jugoslavu Kariću, nakon razvoda od Elene Karić, srce osvojila hrvatska manekenka i pobednica izbora Miss Universe Hrvatske za 2015. godinu Barbara Ljiljak. Iako su mnoge dame želele da osvoje Karića nakon razvoda, najviše sreće navodno je imala je lepa Hrvatica.

Jugoslav Karić
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja