VODITELJKA SLOMLJENA ZBOG SMRTI KARATISTKINJE! Oproštaj Dušice Jakovljević od Snežane Pantić tera SUZE NA OČI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

EMOTIVNO

VODITELJKA SLOMLJENA ZBOG SMRTI KARATISTKINJE! Oproštaj Dušice Jakovljević od Snežane Pantić tera SUZE NA OČI! (FOTO)

Stars -

Srpska karatistkinja i supruga bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića, Snežana Pantić, preminula je u 44. godini, a voditeljka Dušica Jakovljević oprostila se od nje emotivnom porukom na svom Instagram nalogu.

Dušica Jakovljević
foto: Printcsreen/Instagram

Snežana se dugo borila sa rakom dojke, ali na kraju nije uspela da izađe iz toga kao pobednica. Pre nekoliko dana primljena u bolnicu, ali je nažalost preminula.

Ova vest potresla je javnost, a tim povodom oglasila se voditeljka Dušica Jakovljević koja je tužnu vest objavila na svom Instagram storiju.

- Živote najlepši... Predobri... Bila si najveći borac kojeg sam ikada upoznala... I kuckale smo proteklih godina o tome kako će morati da pobegne od tebe ta grozna bolest, jer ti imaš svu snagu i optimizam protiv kojeg neće moći! Dugo si mu pokazivala ko je šef! Čak i kada ti je bilo najteže! Čuvaj se tamo gore... Nebo je bogatije za još jednog anđela... - napisala je Dušica na pomenutoj društvenoj mreži u opisu Snežanine fotografije, pa nastavila:

Dušica Jakovljević, Snežana Pantić
foto: Printskrin/Instagram

- Superheroji ne umiru... - dodala je Dušica Jakovljević.

Podsetimo, Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine i sportom je počela da se bavi sa svega 11 godina. Počela je sa atletikom i gimnastikom, dok je mlađi brat Zoran nije odveo na karate trening. On je odustao posle nekoliko meseci, a Snežana je nastavila i dogurala je do samog vrha u svom sportu.

Dušica Jakovljević, Snežana Pantić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

Dušica Jakovljević u miniću snimila zategnute noge! Vreli snimak osvojio Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track