PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE BULATOVE ŽENE! Marija se bori sa teškom bolešću, bila je izmučena od TERAPIJA, a sada NEPREPOZNATLJIVA!
Foto: Printscreen/Pink, Instagram

IZGLEDA BOLJE

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE BULATOVE ŽENE! Marija se bori sa teškom bolešću, bila je izmučena od TERAPIJA, a sada NEPREPOZNATLJIVA!

Stars -

Pevač Marko Bulat je ranije govorio da njegova supruga Marija prolazi kroz pakao. Na mrežama se oglašavao i objavljivao njene fotografije, a sada se ona prvi put pojavila pred kamerama nakon tog perioda.

Naime, ona se pojavila u emisiji "Pitam za druga" gde je komentarisala ljubavne parove u Zadruzi.

Marija Bulat
foto: Printscreen/Pink

Ona je na sebi imala kombinezon, a može se primetiti da je vidno smršala. Stavila je plava sočiva, nadogradila trepavice, a neki je nisu ni prepoznali.

Marija Bulat
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Marko je nedavno objavio Marijinu fotografiju gde su joj ruke bile u zavojima.

- Moj borac - napisao je Bulat.

Marko Bulat
foto: Printscreen/Instagram

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca , ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj....ti - poručio je tada Marko.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:22

VERAN SAM SVOM POSLU: Marko Bulat otkrio da prekida sa muzikom u kafani samo iz JEDNOG RAZLOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track