03:03

Svetski dizajneri u noćnom provodu u Beogradu

vrhunski provod

ČUVENI DIZAJNERI U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU! Svetske face u prestoničkom klubu, a ove naše POZNATE DAME su bile na istom mestu

Stars -

Dean i Dan Caten, osnivači čuvene modne kuće DSquared2, ponovo borave u Beogradu, a s obzirom na to da je naša prestonica širom sveta poznata po odličnom noćnom provodu, braća blizanci, rodom iz Toronta, uživali su sinoć u klubu Lafajet.

Ilma Karahmet
foto: Kurir

Dan Caten, braća blizanci iz Kanade, započeli su svoj modni put u Njujorku 1984.

Osam godina kasnije, kanadski dvojac preselio se u Italiju sa svojim ciljevima usmerenim na stvaranje svog brenda.

Kultni brend koji su osnovala braća Dean i Dan Caten, Dsquared2, predstavlja globalno prepoznatljivu mešavinu kanadske ikonografije i progresivnog italijanskog stila još od njihove prve revije 1995. godine.

Nose ga svi – od slavnih ličnosti kao što su Lenny Kravitz, Madonna i Rihanna do skandinavskih influenserki koje svakodnevno podižu lestvicu kada su u pitanju stil i potraga za novim autfit idejama.

Brend je poznat po kolekcijama koje se poigravaju sa elementima pop kulture, besprekorno spajajući naizgled nespojive teme. Očekujte stvari koji pršte od humora i posebne Dsquared² estetike.

Sa njima je u klubu bila i pevačica Ilma Karahmet, a u Lafajetu su iste noći viđene i Aleksandra Subotić, kao i Milica Todorović sa majkom.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:07

Subotićka i Matorina bivša se ne razdvajaju: Izašle zajedno u provod a napali ih hejteri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track