SVI SKANDALI DARKA LAZIĆA I BARBARE BOBAK! Pevački par u TURUBULENTNOJ VEZI: Za nekoliko meseci pobili se 3 puta!
Foto: Zorana Jevtić

temperamentni

SVI SKANDALI DARKA LAZIĆA I BARBARE BOBAK! Pevački par u TURUBULENTNOJ VEZI: Za nekoliko meseci pobili se 3 puta!

Stars -

Veza pevača Darka Lazića i pevačice Barbare Bobak od prvog dana intrigira domaću javnost.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

Naime, sam početak njihove veze počeo je turbulentno, jer je pevač bio na korak do braka sa Marinom Gagić, sa kojim ima i sina Alekseja, pre nego što je ušao u vezu sa Barbarom.

Oni o svom odnosu uvek govore pozitivno, a prema pisanju medija, njihova veza je često žestoka i turbulentna.

Najnoviji skandal dogodio se pre nekoliko dana kada su nastupali u Beču, gde su se u hotelu, usled svađe navodno pobili, kako tvrdi dobro obavešten izvor.

- Oboje vole da popiju, a kada preteraju nastane haos. Tako je bilo i nedavno u Beču. Oni su odseli u sobi jednog hotela u tom gradu, bili su u gradu i malo više popili. Tako pijani otišli su u hotel i počelo je divljanje. Ceo sprat se orio od njihove vriske, onda se čulo lupanje, bacali su sve što im je palo pod ruku. Gađali su jedno drugo čime su stigli, demolirali su apartman - rekao je izvor za Kurir.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

Kruži priča da su se pobili i u oktobru, na proslavi punoletsva ćerke pevača Srećka Krečera, kada se navodno pevač Uroš Živković nabacivao Barbari. Bobakova je komentarisala sukob Uroša i Darka o kom se takođe pričalo:

- Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, videla sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: "Pijani idioti". Prišla sam im i rekla Darku: "Idemo kući, dosta je". Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo - rekla je Bobakova za Hype tada.

Povod za još jednu tuču ovog puta bila je koleginica, pevačica Monika Ivkić, koja živi u Beču. Naime, Barbara je napravila ljubomornu scenu Darku čim se on vratio iz austrijske prestonice, gde je imao nastup, na kom se kao specijalna gošća i iznenađenje za publiku pojavila upravo Monika.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Printskrin/Instagram

Govorilo se da je usled te tuče Barbara završila s polomljenim prstom:

- Kada je došao u Novi Sad, u stan koji iznajmljuju, nastao je haos. Barbara je poludela. Psovala ga je, grebala, vređala. On joj se pravdao da mu se telefon ispraznio i da se zato nije javljao, a da je Moniku slučajno sreo u bekstejdžu kluba i da ju je zamolio da otpeva nekoliko pesama. Rekao joj je da su samo prijatelji i da nema potrebe da ljubomoriše i da nije tačno da su se videli tokom dana. Ovo negiranje je tek iznerviralo Bobakovu, koja nije prestajala sa uvredama na njegov račun, a u jednom trenutku Darko je tako odgurnuo Barbaru od sebe da je ona nezgodno pala i slomila prst na nozi - naveo je izvor "Kurira".

Darkova majka je tada samo kratko prokomentarisala ova saznanja.

- Ne znam da li su se tukli, Darko mi ništa nije rekao. Sad je dolazio pre neki dan sam, bez nje. Ona nije moja snajka, ja ne ulazim u to šta oni rade između svoja četiri zida. Normalno je da se devojke lepe na Darka, mlad je, ali mislim da ne vara Barbaru, nema potrebe da se ljuti. Čula sam i ja da je mnogo ljubomorna, ali o tučama mi nisu pričali ništa - poručila je Branka Lazić.

Sudeći po svim pričama, pevač i pevačica imaju buran odnos, ali to ih nije remetilo da govore da su u skladnom odnosu i da planiraju veliku svadbu.

Darko Lazić, Barbara, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:15

BARBARA PRIZNALA: Stala sam pored Darka da se fotografišem jer sam BILA ZALJUBLJENA U NJEGOVOG KOLEGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track