SANJI TREBA POMOĆ STRUČNOG LICA, LEČI SVOJE FRUSTRACIJE KROZ EMISIJU! Kaća udarila na voditeljku, kako će Marinkovićka reagovati?
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

au!

SANJI TREBA POMOĆ STRUČNOG LICA, LEČI SVOJE FRUSTRACIJE KROZ EMISIJU! Kaća udarila na voditeljku, kako će Marinkovićka reagovati?

Stars -

Pevačica Katarina Živković nedavno je "zaratila" sa Sanjom Marinković nakon gostovanja u njenoj emisiji.

Naime, Kaća je javno isprozivala Sanju jer voditeljka nije prikazala njen odgovor.

- Doživela sam da me ponizi. Stojim iza svake svoje izgovorene reči. Da mogu da vratim vreme opet bih sve isto rekla. Držim do sebe, ne mogu da dozvolim tako nešto - rekla je Živkovićeva i dodala:

Katarina Živković, Kaća Živković
foto: Printscreen Amidži šou

- Leči svoje frustracije kroz autorsku emisiju, trebalo bi da onda angažuje stručno lice i reši to. Leči komplekse, ovde ne napadam televiziju, već samo dotičnu voditeljku. Ljudima je preko glave tih stereotipa, kakvi su muškarci, kakve su žene... Ako se ne slažeš onda bude: "Pa, zašto si došla?", i tako.

Sanja se takođe ovim povodom oglašavala i tada istakla da ne želi da se izvini pevačici.

- Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju - rekla je Sanja za Alo.

Katarina Živković, Sanja Marinković
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

02:34

Kaća Živković se oglasila posle svađe sa Sanjom Marinković! Stojim iza svega što sam rekla!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track