NISI SAMA! MILENA RADULOVIĆ I DANIJELA ŠTAJNFELD PODRŽALE PETRU DIVAC Oglasile se glumice nakon SKANDALA Divčeve ćerke i Saveljića
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram, screenshot

PODRŠKA

NISI SAMA! MILENA RADULOVIĆ I DANIJELA ŠTAJNFELD PODRŽALE PETRU DIVAC Oglasile se glumice nakon SKANDALA Divčeve ćerke i Saveljića

Stars -

U žiži interesovanja danima je Petra Divac, koja se tu našla nakon što se saznalo da ju je seksualno uznemiravao prijatelj njenog oca, bivši fudbaler Niša Saveljić. Tim povodom oglasile su se glumice Milena Radulović i Danijela Štajnfeld.

Niša Saveljić, Vlade Divac, Petra Divac
foto: Dado Đilas, Printscreen/Instagram

Nakon što je Kurir objavio informacije da je došlo do incidenta između Saveljića i Divca u jednom prestoničkom restoranu, oglasila se i Petra, a prepiske su dospele u javnost.

Milan Marić, Milena Radulović, Film Toma
foto: Printscreen/RTS

Tokom prošle godine, glas protiv seksualnog uznemiravnja i zlostavljanja digle su i glumice Milena Radulović i Danijela Štajnfeld, kada su javno priznale da su bile žrtve.

Danijela Štajnfeld
foto: Printskrin

- Petra, hvala ti na hrabrom glasu. U ime svih žena koje trpe i nemaju zaštitu kad progovore, tvoj jedan glas je za sve nas. Nisi sama! Za sve što treba - napisala je Danijela Štajnfeld.

Petra Divac
foto: Printscreen Instagram

One su podelile tekst sa jednog Instagram profila u kom piše da je Petra učinila mnogo za sve devojke.

- Petra Divac progovorila je o uznemiravanju koje je doživela od očevog prijatelja koji je koristio klasične obrasce manipulacije, široko rasprostranjene kada je ova vrsta uznemiravanja devojaka u pitanju. Posle ovakvih poruka žene uglavnom osećaju grižu savesti, misle da su krive i zatrpaju sve u sebe. Hvala joj u ime svih devojčica i devojaka na hrabrosti i ovako osnažujućem progovaranju i važnim rečima! Ćutanje je gotovo! Hvala ti! - poručile su glumice.

Petra Divac
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track