EGIPĆANIN TVRDI DA JE UKRALA NJIHOVO DETE, A JAVILA SE LEA ŠEKARIĆ: Evo šta je poručila ćerka sportistkinje! Nastavlja se haos
Foto: Printscreen/Instagram

AGONIJA

EGIPĆANIN TVRDI DA JE UKRALA NJIHOVO DETE, A JAVILA SE LEA ŠEKARIĆ: Evo šta je poručila ćerka sportistkinje! Nastavlja se haos

Stars -

Kao bomba je odjeknula vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado King i sa sobom povela ćerku Sofi.

Lea je za Republiku rekla da ne želi da komentariše ništa što se dešava.

- Zahvaljujem se na interesovanju, ali ja ne želim nista da komentarišem, razumite me - kratko je rekla Lea.

Lea Šekarić, Mado King, Sajed Abubakr
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, njen partner Sajed se oglasio i podrobno otkrio detalje njenog bekstva i čitavog odnosa sa njom i njenom majkom Jasnom.

- Lea i njena majka Jasna su mi ukrale dete. Lea me je lagala i rekla da vodi ćerku da vidi baku. Potpisao sam dozvolu na 15 dana, ali mi je ona rekla da se više ne vraća, što znači da mi je ukrala dete - započinje svoju ispovest za naš portal Sajed i dodaje da ga Jasna nikada nije volela:

- Jasna me od samog početka nije volela i nije dala Lei da ostane sa mnom, videla je šansu i iskoristila je.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

- Ćerku nisam video 15 dana, samo kada je trebalo da mi pošalje sliku njenu, Lea me je odblokirala, poslala sliku i ponovo me blokirala. Sve pare mi je uzela, ne mogu da uzmem advokata, napuštam stan jer nemam novac da ga platim - kaže Sajed i otkriva da nema gde da ode:

- Nemam nikog da mi pomogne i nemam gde da odem, za 12 dana ću zbog Lee i Jasne biti na ulici - govori Lein partner koji kaže da je ostao bez novca jer je sve davao na Leu:

- Sve sam trošio na nju, vodio sam računa o svemu, kada je Jasna dolazila ja sam platio stan gde boravila, sve sam učinio za nju, sada sam bezkućnik zbog njih dve. Blokirala me je svuda, šaljem poruke, ali ne odgovara na njih - neutešan je Mado.

- Osećam se mrtvo bez ćerke - zaključio je Sajed.

Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

12:43

MISICA SE VRATILA U RIJALITI! Nikad lepša spremna da napravi KARAMBOL, Ivan i Ksenija ništa ne progovaraju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track