MALA, TEBI NIJE PROBLEM DA POKAŽEŠ S*SU, POSLE DOKAŽI DA SI PEVAČICA: Ovako su nastale GOLE fotke Vesne Zmijanac, tu je bio ŠABAN!
Foto: Ana Paunković, Zoran Kuzmanović Munja

ISPOVEST FOTOGRAFA

MALA, TEBI NIJE PROBLEM DA POKAŽEŠ S*SU, POSLE DOKAŽI DA SI PEVAČICA: Ovako su nastale GOLE fotke Vesne Zmijanac, tu je bio ŠABAN!

Stars -

Čuveni estradni fotograf Zoran Kuzmanović Munja za Kurir je ispričao detalje svog života.

On je fotografisao i družio se sa brojnim zvezdama srpske javne scene, a ispričao je i detalj kada je jedna pevačica pristala da se slika gola.

Zoran Kuzmanović Munja
foto: Ana Paunković

Vesna Zmijanac

Stalno ponavljam priču o Vesni Zmijanac. Ona je tada imala jednu ploču i pevala je u "Čačanci" kod pokojnog Loče. Odlazili smo često tamo sa Šabanom. Jedne večeri smo malo više popili i Šaban joj kaže: "Slušaj, bre, mala, da tebe lepo Munja islika. Tebi nije problem da pokažeš sisu i da se skineš. Neka te gurne malo u novine, a ti posle dokazuj da si velika pevačica!" Radila je tada nekoliko godina, a te slike su sve promenile. Vesna je drugarčina. U svojoj knjizi te detalje nije stavila. Međutim, ona se ne ljuti na mene što sve ovo pričam, jer je to živa istina.

Vesna Zmijanac
foto: Zoran Kuzmanović Munja

Šaban Šaulić

Pokojni Šaban Šaulić je mnogim pevačicama pomogao. Stvorio je i Branku Stanarčić i urgirao da Šemsa napravi karijeru. Pevala je u nekoj kafani u Šapcu. Voleo je da pomaže mladima.

Mnogo je tu tužnih i lepih priča. Obišao sam ceo svet s Miroslavom Ilićem i Šabanom Šaulićem. Drago mi je što sam sa Šabanom proveo godine svog života. Mi smo se poznavali, ali smo počeli da se družimo 1976. godine, kad je čuo da sam zbog njegove pesme "Uvenuće narcis beli" razbio 24 prozora. Postali smo kućni prijatelji. Sve njegove privatne fotografije sam ja uradio. Od dečjih rođendana do slavlja. Ostala su njegova deca, ali Šabana više nema...

Šaban Šaulić
foto: Tamara Trajković, Dragana Udovičić

Kurir.rs/Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja