ONA JE DANAS POPULARNA VODITELJKA: Sada je TOP plavuša, tvrdi da nije posetila PLASTIČARA, bila je MIS i trpela je zlostavljanje!
Foto: Printscreen/kcn3

NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE

ONA JE DANAS POPULARNA VODITELJKA: Sada je TOP plavuša, tvrdi da nije posetila PLASTIČARA, bila je MIS i trpela je zlostavljanje!

Stars -

Poznata voditeljka promenila je lični opis, a priznala je i da je nekada bila misica.

Ona je danas plavuša za kojom se svi okreću, a preživela je i torturu u prošlosti i sada otvorila dušu o svemu. U pitanju je Bojana Lazić, sada zanosna plavuša.

Bojana Lazić
foto: Instagram screenshot

"Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam", rekla je Bojana u emisiji "Magazin IN".

Nedavno je Bojana otkrila da je preživela psihičko zlostavljanje.

Bojana Lazić
foto: Printscreen/kcn3

"Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje", rekla je ona.

Inače, kada su voditeljku u februaru 2021. godine pitali da li je imala neku plastičnu operaciju, ona je negirala te navode.

"Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu", istakla je za "Blic".

Bojana Lazić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:41

Voditeljka Sceniranja sija kao zlato

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track