TANJA SAVIĆ JE ISPALA NEPROFESIONALNA, NISMO SE VIŠE ČULI: Voditelj konačno odreagovao na to što mu je gošća napustila emisiju!
Foto: Printscreen/Ami Dži šou

BEZ DLAKE NA JEZIKU

TANJA SAVIĆ JE ISPALA NEPROFESIONALNA, NISMO SE VIŠE ČULI: Voditelj konačno odreagovao na to što mu je gošća napustila emisiju!

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je detalje svoje emisije, kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa.

Prokomentarisao je i nedavni skandal koji se dogodio, kada je pevačica Tanja Savić iznenada napustila studio. On je za Star otkrio da se nije čuo sa Tanjom Savić nakon skandala.

- Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sedeli u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mestu.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

- Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smešne - dodao je on.

- Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su pre svega interesantni medijima, TV publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim… Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati - rekao je Ognjen.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen/Amidži šou

Kurir.rs/K.Đ/Star

Bonus video:

00:12

Tanja Savić gazi po parama: Šuške pljušte na njenom nastupu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track