OD DEČKA ZA 6 MESECI VEZE DOBILA MEČKU OD 150.000 €: Voza se luks mašinom, parkira na pešačkom, a doručkuje po PEKARAMA
Foto: Printscreen/Instagram

dobro joj krenulo posle zadruge

OD DEČKA ZA 6 MESECI VEZE DOBILA MEČKU OD 150.000 €: Voza se luks mašinom, parkira na pešačkom, a doručkuje po PEKARAMA

Stars -

Iva Grgurić vozi automobil od čak 150.000 evra! Pobednica Zadruge 3 od svog bogatog dečka za šest meseci veze dobila je mercedes G klase!

Kako prenose srpski mediji, ona je parkirala auto na pešačkom prelazu da bi otišla u pekaru po jogurt i pecivo!

Starleta je oko 10 ujutru izašla iz skupocenog auta i krenula u pekaru. Nimalo nije žurila iako je kola ostavila na pešačkom! Očigledno joj bogati dečko plaća kazne za nepropisno parkiranje, pa ne mora o tome da brine.

U pekari se zadržala svega tri minuta. Izgleda daje baš ogladnela, pa je odmah otvorila jogurt i počela da jede! Tad su je spazili prolaznici i nastala je opšta pometnja svi muškarci su gledali samo u nju. Iako je napolju bilo nekoliko stepeni iznad nule, bivša pobednica Zadruge šetala je bez jakne i pokazala go stomak.

Posle doručka pozvala je dečka telefonom, a on joj je očigledno rekao da pogleda šta joj je ostavio u prtljažniku. Iva se zaprepastila kad je u automobilu našla buket sa 101 crvenom ružom, koji je imao i posvetu. Skakala je od sreće, ko zna šta joj je momak napisao! Cveće je stavila na prednje sedište i snimila nekoliko selfija.

Odustala od Zadruge zbog dečka

lva Grgurić planirala je da se vrati u „Zadrugu", ali je odustala zbog dečka! Pobednica treće sezone Pinkovog rijalitija planirala je da u Zadrugu 5 uđe sa drugaricom Majom Marinković, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak sa momkom ode u Ameriku!

Iva Grgurić
foto: Kurir

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track